İLHAMİ ŞEN için yazılanlar…..

FACEBOOK’ta arkadaşlarımın paylaştıkları…

TUĞÇE OĞUZÜLGEN

ooff of….:(

TÜLİN GÖR

EVET, ŞARKIDA OLDU… Devamını GörĞU GİBİ “OYUNU BİTİRDİ” İLHAMİ ŞEN,,,,,,,AMA …BİLİYORUM Kİ ,,,, ARTIK BÜTÜN ŞARKILAR ONA ,,,,ONUN İÇİN ÇALACAK,, ONU HATIRLATAN BÜTÜN ŞARKILAR….. BÜTÜN MÜZİSYENLER ÇATLAK SESLİ OLACAK …….ARTIK BÜTÜN ŞARKILAR SABA MAKAMI ÇALACAK ……..İLHAMİ ŞEN’SİZ,,,,,,,,,VE ,BİR HİÇ GİBİ……!!!!….ONU UNUTMAYA FIRSAT BULAMAYCAĞIZ, O KADAR BİRİKMİŞ ANILARIMIZ VAR Kİ, HEP HATIRLANAN, HEP ÖZLENEN OLCAK….ŞİMDİ MUTLAKA CENNETE VE ÇOKTAN KORO ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞTIR BİLE…:)):(((((((((

NURCAN BUYUK KAPU

Ilhami Abime Allahtan rahmet dliyorum.Ailesine sabirlar.Guzel insanlar bir bir gidiyor:(( Onlari cok ozleyecegiz.Nurlar icinde yatsin.

AYNUR ARSLAN

ilhami abiye rahmetle anıyoruz.eline saglık arkadaşım.

LEVENT AÇIKEL

Aaaaa…!! İlhami abi…?? nasıl olur…:((
Hasta mıydı..??

CEREN SİPAHİ

Allah rahmet eylesin üzerine yıldızlar yağsın

LEMAN GÖRDÜK

Sinobun başı sağolsun eşine ve çocuklarına sağlık versin gerçekten üzüldük ALLAH rahmet eylesin çok sevdiğimiz bir abimizdi mekanı cennet olsun

NURGÜN ÇELEBİ

arkadaşım ne kadar duygulu yazmışsın ağlayarak okudum allah rahmet etsin ailesine sabır versin

HACER KEKLİKCİ ŞİMŞEK

İLHAMİ ABİNİN VEFATINI DÜN ÖĞRENDİM ÇOK ÜZÜLDÜM AİLESİNE, TÜM SEVENLERİNE VE SİNOP BELEDİYE KONSERVATUVARINDAKİ HERKESE BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİMİ İLETİYORUM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

EREN TUNCEL

“Emin olduğum tek şey var..bu Dünya iyilere göre bir yer değil ve Allah onları yanına daha erken çağırıyor..İlhami de onlardan bıriydi..Allahın rahmeti üzerine olsun.Ailesine sabırlar.  ”

Hülya Koç
“allah rahmet eylesin..aramızdan ayrıldı ama onu hiç bir zaman unutmayacağız,her zaman o güzel hatıralarıyla yanımızda olacak.ailesine ve bütün sevenlere sabır diliyorum..”

SELİN ÖZKOÇ

“Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan…o insanlardan bir tanesiydi ilhami amcamız yokluğu çok büyük bir eksiklik olacak olsada hep güzel gülen gözleriyle,neşeli tavırlarıyla hafızalarımızdan asla silinmeyecek.hep yanımızda olacağına inandırıyorum kendimi..MEKANIN CENNET,RUHUN ŞAD OLSUN İLHAMİ AMCACIM SENİ SEVİYORUZ”

SEYLAN DEMİR:

NİLGÜNCÜN SELAMİ ŞEN İÇİN O KADAR GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN VE ONU OKADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN Kİ AKAN YAŞLARIMI ENGELLEMEM MÜMKÜN OLMADI BUNU DA ANCAK SEN BU KADAR GÜZEK YAZABİLİRDİN VE SENDEN BUNU BEKLİYORDUM . TEŞEKKÜR EDERİM.

SİBEL SEVAL OĞUZÜLGEN

tersane çarşısının gülen güzüydü gözümüz hep arıyacak allah rahmet eylesin ailesine de sabır versin ”

SİNOP YELKEN MAİL GRUBUNA GELENLER:

Müride Aksan:

Tüm sevenlerinin başı sağolsun… Sinop ziyaretlerimizde tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaşımızdı toprağı bol olsun..

Rıza Necdet. Kanal:

Allah’ tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Toprağı bol olsun.

.Nesrin Kaya:

Seni unutmayacağız.Sevenlerinin başı sağolsun:(:((((((o

Elektronik postama gelen:

Nilgün hanım,
İlhami’nin hasta olduğunu duymuş ve çok üzülmüştüm ama acı haberi de sizden duymak kısmetmiş.
Sinop’ a ilk geldiğimiz günlerde tersanedeki pastanenin methini duymuştuk ve daha sonra bize gelen her misafirimiz de Şen Pastanesinin meşhur revanisini öğrendi.
O revaninin neden o kadar sarı olduğunu bir gün sormuştum İlhami’ye ve bana demişti ki işin sırrı yumurtasında Müdür bey..rengini veren yumurta ama tadını veren de biz..
Allah gani gani rahmet eylesin..mekanı cennet olsun ve ışıklar içinde uyusun inşallah..arkasından yüreğim dolu dolu sadece çok iyi bir insandı diyebiliyorum.Başka söze hacet yok.
Ve şunu farkettim ki benim hayatımın çok önemli bir kısmını dolduran dostlarımın bir çoğu artık Çukurbağı’nda ve onlara şimdi İlhami de katıldı..Liman lokantası sahibi Şükrü Amcamızdan tutun..depocumuz Osman Gündüz’e…yakışıklımız Hasan Erbil’e..kimleri yollamadık ki oraya? Allah hepsine rahmet eylesin.
Sizin de tekrar başınız sağolsun.
Bu geceki sayfanız hem çok güzel hem de bir o kadar hüzünlüydü..Evet,bir dost için Oyun Bitti ve ağlamak fayda etmez.Onu o gülen yüzüyle ve güzel hatıralarla hatırlamak daha doğru ve gerekli.
Selamlar.
Eren Tuncel

Nilgüncüm, vafat haberini almıştım. bugün senin yazmış olabileceğini düşünerek bloguna baktım fakat mesaj yazamadım bir arıza çıkıyor.
Son şarkısı ile ELVEDA OYUN BİTTİ demişti, o konseri bende dinlemiştim..sanki gerçeği söylemiş.
Sinop, efendi, dürüst, duygulu bir evladını kaybetmiş, geride kalanlara sabırlık ve sağlıklı ömür dileklerimi iletiyorum.
sizlerde anlamlı dostluk göstermişiniz. herkese başsağlığı diliyorum..

H.Çiçeksever

YORUM OLARAK GELEN:

Gitmemeliydi bizleri birakip…inanmiyorum inanamiyorum..eminimki o gitmek hiç istemedi…dile kolay 26 yil amcamdi o benim.Tontonum diye severdi yanaklarimi,nice şarkilarla şenlendirirdi çocuk kalbimi…ya o rollinng stones pilaklari…her adiminda,her nefes alişinda umutlariyla yol alir,Şen Ailesine neşe katar,öğütleriyle yol gösterici olur,şarkilariyla dinlendirirdi…mumlar söndü amcacim…karanlikta kaldi bir yanimiz..toprak toprak ellerin karişti yine toprağa,maigözlerin duruldu,duraksadi ve kapandi sonsuzluğa…sen dev yürekli büyük adam;soluksuz biraktin bizleri…amcacim sadece senin tontonun olacağim…rahat uyu oralarda,mutlu bir melek dokunsun avuçlarina,toprak ellerin üşümesin…seni sevmekle kalmayip özlüyorumda..bak martilar yine işiksiz kentlere uğradilar…ya ayaklari titreyen o taylarin umutsuz çirpinişi…şubata inat hani nice şubatlar olacakti…devrim yaralandi,gök nefessiz kaldi…amcacim inanmiyorum inanamiyorum…inanmiyorum inanamiyorum…İNANMİYORUM! OYUN BİTMEDİ…BİTMEYECEKTE…ÇÜNKÜ SEN ÖLMEDİN….

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.