Benim bütün rüyalarım seninle…..

Beniim bütüün rüyaaalarıımmm seninleeeee
Her sabaah uyanıırsıın beeniimleeee….
Biraz önce Yaşar söylüyordu, dilime takıldı.Nerede mi söylüyordu?TRT Fm ‘de.
Bu akşam maç vardı malum, ben de bunu fırsat bilip bu akşam resim yapayım dedim.2. tablomun daha 1. Katını bitirmiştim. Bu akşam 2. Katına devam ettim.Boyalarıda öyle çok sıkmışım ki ha bitsin ha bitsin derken 3,5 saat yağlıboya çalışmışım. Ama bu arada aldım yanıma TRT logolu radyomu, açtım TRT Fm’i,ne güzel müzikler,ne güzel sohbetler,nasıl özlemişim …Keyfim geldi inanın. Dedim ki haydi Nilgun sende aç radyonu yayın yap , sonra vazgeçtim,resim yapayım diye.))))
Devamlı Tv izlemek hiç hoş değil inanın,ara ara müzik dinleyin bakın nasıl ruhunuz dinleniyor.))))
Bu akşam ki son dinlediğim şarkıyı sizlere armağan ediyor,hepinize iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Yaşar’ın tüm şarkılarını dinlemeyi severim. Şarkılarını söylemekle kalmaz aynı zamanda o anı yaşatır da ya da ben öyle hissediyorum. Paylaşımın için teşekkürler…

  2. blank

    Canım ben de teşekkür ederim.)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.