1 hafta aradan sonra…

Geçen hafta İstanbul’da olduğumdan, bir haftadır göremediğim konservatuvar arkadaşlarımın hepsini çok özlemişim. Hasret giderdik bu akşam. Koromuz harikaydı, şefimiz yarın akşam konserimiz olsa hazırsınız dedi. Dedi, dedi de, ardından solistlere nazar değdi.))))))

Yeni fotoğraf makinemle bol bol resim çektik. Ama daha tam tanıyamadığım için ve bazı resimlerimizi çeken arkadaşlarda titrettiği için istediğim performansta resim alamadım. Böyle böyle öğreneceğim işte.blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Gece güzel başladı, ama bir arkadaşımızın rahatsızlanmasıyla da gecemizi hüzünlü kapattık. Umarım şimdi daha iyidir. Sınıfın sıcak oluşu da etkiledi tabii. Arkadaşıma acil şifalar diliyor, haftaya turp gibi sağlıklı gelmesini bekliyoruz.

Hepiniz kendinize iyi bakın. Sizi resimlerle baş başa bırakıyorum.

Ay çok uykum geldi…Şimdi PC başında uyuyup kalacağım.))))Hor hoooor…Ay ben horluyor muyum yoksa.???)))))))))Çık çık çıııık))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.