Hu huuuuu….

Ben geldiiim….Nasılsınız bakalım? Yaz gelince böyle oluyor işte. Düzenli yazamıyorum. Neden anlamadım, devamlı birşeyler çıkıyor, hep bir telaşem var.))))Ne ise, güzel telaşlar olsun.

Dün hava çok güzeldi,akşam üzeri aldım fotoğraf makinemi,düştüm Karakum Yolu’na. Çiçekleri, böcekleri,denizde turlayan tekneleri çektim durdum.Doğa çok güzeldi. Bu arada yürüyüşte yaptım tabii.Arkadaşlarımı da gördüm yolda, onlarda sağlıklı yaşam için düşmüşlerdi yollara.

Bugün de bütün gün resim kursundaydım.22Haziranda sergimiz varmış. Malesef doğru düzgün katılamadım kurslara bu dönem. Seneye inşallah düzgün bir şekilde devam ederim.
blankblankblankblankblankblankblank

Şimdi sizlerle resimleri paylaşayım ve ben de Fatmagül’ü izlemeye devam edeyim..Haydi size iyi geceleeeeeeeeeeer…Kendinize iyi bakıııııııııııın.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.