İSTANBUL’DAN HEPİNİZE MERHABA..

Dün uzun bir yolculukla İstanbul’a geldik. Aslında yolculuğumuz 1 saat 5 dakika sürecekti ama hava trafiği çok yoğun olduğundan 35-40 dakika kadarda İstanbul semalarında turladık.

Bir ara bulutların üstünden baktığımızda, kıpkırmızı bir ufuk çizgisiyle öyle güzel görünüyorduki aşağıda ki bulutlar.

blankblank

İstanbul yağışlıydı ve acaib bir trafik. Şöför devamlı yol durumunu dinlerken, bizde ister istemez duyuyorduk. Yok şu köprüde kaza oldu,yok şu caddede yol kapalı diye. İnanın, Sinop İstanbul arası 1saat 40 dakikada rotarlı gelsekte,İstanbul’da eve ulaşmamız 1,5 saati geçti. Burada yaşayanlarada Allah kolaylık ve sabır versin. Bu trafik sorunu çok zor çooook…

Kızımın doğum günüydü dün. Beraber kutlayalım dedik ve ani kararlada İstanbul’a geldik.

İstanbul yağışlı. Bugün hiç durmadı yağmur. Bir ara Sarıyer’e gittim,giderken yağmur durmuştu bende fırsattan istifade yol boyunca resim çektim. Bu sabah haberlerde de geçmişti,o kadar çok martı vardı ki,denizde ve kıyı şeridinde.

Bugün bir olaya daha şahit oldum. Bindiğim minibüs gerçeketen kendi kendine gitti. Şöför kabanını çıkarırken ne hızını kesti,nede ellerini direksiyona koydu,ayakları debriyaj ve frende,direksiyon kullanmadı bir süre. Bu şehirde çoğu zaman tesadüfi yaşıyoruz galiba. Canımız Allah’a emanet..

Haydi bakalım hepinize yağışlı ve soğuk İstanbul’dan sevgi ve selamlar.Allah’a emanet olunuz.))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.