SİNOP 2. KİTAP FUARI…

Ne zaman gittik,ne zaman geldik ben de tam anlamadım. İşte bugün tam 1 hafta oluyor gidip geleli. Dün geldik İstanbul’dan.  Gidişte 1 saat 45 dakika süren yolculuğumuz ,dün sadece 50 dakika sürdü.

İstanbul’da çok soğuktu. Sinop’ta çok soğuk, ara ara kar atıştırıyor.Bugün 2. Kitap Fuarına gittim. Dün açılmış ve bu ayın 22 sine kadar da devam edecek.

Kitaplar indirimde.Bazılarında %30-50 indirim var. Kitap alıp okumanız için güzel fırsat. Ben Cengiz Erşahin’nin ‘Düşündüren Öyküler’ kitabını aldım.Beğendiğim kısa öyküleri, sizlerle web sitemde paylaşırım diye düşündüm.

blankblankblank

Çarşamba günü Sinop’lu gazeteci yazar,Mete Çağdaş’ın imza günü var,dün Soner Pektaş’ın imza günü varmış. İlk gün olduğu için fazla duyuramadık, belki Pazar günü tekrar olacak dedi  orada çalışan bayan. Ama kesin değil miş.

Cumartesi günü de Nihat Genç geliyormuş imza günü için, hem de söyleşi yapacakmış.Saat kaçta olacağını bilmiyorum ama sizlere yine buradan duyururum.

Bu arada bir de tiyatro gelmiş bugün Sinop’a. İlköğretim öğrencileri gündüz matinesine gittiler,akşamda yetişkinlere varmış. Çok üzgünüm ama kimin ve ismi ne bilmiyorum.Dün geldiğim için İstanbul’dan öğrenemedim, size detaylı bilgi veremiyorum.

İstanbul’da kaldığım 5 günde, malesef sadece alışveriş merkezine gidebildim. Ve birde ablalarımı yeğenlerimi gördüm. Tabii kızım ,damadım ve dünürümüde.. Bunların dışında mevsim dolayısıyla hiç birşey yapamadım,  hiçbir etkinliğede gidemedim.

blankblankblankblankblankblankblank

Yani sözün kısası ne varsa Sinop’ta var.)))Bakın işte 22 ocak Pazar gününe kadar gidip bakabileceğiniz bir kitap fuarınız var. Fiyatlar uygun. İmza günleri ve söyleşide olacak. Ben den söylemesi sakın kaçırmayın.Aşıklar Düğün Salonuna gidip bir dolaşın. Çocuklarınızıda muhakkak götürün.Onlara şimdiden kitap okuma alışkanlığını edindirin. Hem birçokta masal kitabı var. Beğendiğini almasına fırsat verin.

Sevgili öğretmenlerimiz, sizlerde öğrencilerinizi fuara götürün veya gitmelerini sağlayın ne olur.

Hepinize güzel ve sıcacık akşamlar diliyorum.

 

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.