Daha kargalar uyanmadı……

Günaydın, daha kargalar uyanmadı, ama ben uyandım.))

Nasılsınız bu sabah? Ben de daha iyiyim. 5 gündür evdeydim, vücut kırgınlığı, geniz akıntısı, boğaz yangısı v.s. Sanırım dişim için aldığım 2. Kutu antibiyotik sayesinde, ortalık da yaygın olan gribi şiddetli geçirmedim. Hala da tam iyi değilim, sesim filan farklı çıkıyor. Bugünde dişimin şişi indi, dişçiye gidip göstereceğim, sanırım kanal tedavisine başlar.

Bunun dışında evde kaldıkça bol bol resim yapma olanağı buldum. Şu sıralar takıntım, pastel boyama oldu. Biraz pis bir çalışma, etraf kirlenmesin diye dikkatli çalışmak durumundasınız. Ama güzel oluyor, ben sevdim. Hele hayvan figürü çalışmak daha keyif verici pastelde. Şimdi kendime yeni araştırma konusu seçtim. Suluboya öğreneceğim evde. Araştıracağım internetten, yaparım herhalde. Sinop’ta çok aradım bana birisi öğretsin diye ama maalesef, imkanlar kısıtlı, bulamadım. Sonra da ben internetten iyice detaylı araştırayım dedim. Umarım araştırmalarım sonuç verir. Böylece kendime yeni bir uğraşta bulmuş olurum.

2015-03-24 08.47.43

Hava çok kapalı Sinop’ta yağmur yağıyor. İnsanın içi kasvetleşiyor böyle havalarda. Kış uzun mu sürdü ne, baharı bekler olduk. Allah’dan evimde zambaklarım, orkidelerim atçıda ruhum biraz rahatladı.

orkide2015-03-23 23.47.08

Aaa size bir şey söyleyeceğim, geçen gün arkadaşım tanımadığım kişilerle facebook da arkadaş olmuşum bu nasıl oluyor diye sordu. Yok canım dedik, senin elin değmiştir bir yere arkadaş olmuşsundur diye yorum yaptık. Dün ben facebook da bildirimlerimi kontrol ediyorum, hiç tanımadığım 3 kişi sizin arkadaşlık teklifinizi kabul etti diye yazıyor. Ben ,güya arkadaşlık teklif etmişim onlarda kabul etmişler????Yok öyle bir şey…İnanın sanırım 800 ze yakın arkadaşım var facebookda, bunlardan sadece 10 kişisine ben teklif etmişimdir, diğerleri hep karşıdan gelmiştir.Hemen sildim. Şimdi bakıyorum da facebook arkadaşlarıma inanın en az 75-80 ninin kim olduğunu bilmiyorum. Acaba onlarda bu şekilde arkadaş oldularda ben fark etmedim mi?Olabilir vallahi. Ben önceden hiç girmezdim facebook’a, bildirimlere de bakmazdım, beklide o ara böyle tanımadıklarımda girdi…Yok yok her şey bir sahteleşti artık. Baksanıza durup dururken, dünyanın bir uçundan kredi kartımı kullanıyorlar((Onun içinde bugün bir bankamı arayayım, bakalım gidişat nasıl, ne zaman geri ödeyecekler.

Sevgili okurlarım…İşte Nilgün’ün Günlüğü’n de yazacaklarım bu kadar.Biraz düşüncelerimi paylaştım, biraz yaptıklarımı yazdım, bir şekilde sizlere ulaştım yine.

Hepinize sevgi, huzur dolu günler diliyorum. Kendinize iyi bakın, şu sıralar kimseyle öpüşmeyin, sık sık ellerinizi yıkayın, kalabalıklardan uzak durun. Size de grip bulaşmasın.)))Sevgiler..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.