Gidiisin,Göriisin, Döniisin…

Epeydir görüşmemiştik, resim kursundan arkadaşlarımla, dün kahvaltıda buluşalım dedik ve Şakir Resturana gittik. Havada kahvaltıda çok güzeldi. Manzara desen ona keza. Özlemişiz birbirlerimizi sohbet iyiydi anlayacağınız.

DSC05578DSC05584DSC05586DSC05601

Oradan kalktığımızda da Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Sinop İl müdürlüğünün açtığı fotoğraf sergisini gezdik. Güzel, ödüllü fotoğraflar vardı. Emeği geçenleri kutluyorum.

2015-05-04 10.48.21DSC05602DSC05588DSC05592

Umarım ben de en kısa zamanda güzel fotoğraf çekmeyi öğreneceğim. Ya aslında sadece fotoğrafa yoğunlaşsam, şimdiye kadar ortaya bir şeyler çıkardı. Ama çok fazla şeye ilgi duyduğum için ona sıra gelmedi. Şimdi biliyorsunuz , Karma Resim Sergimi açmak istediğimden, tamamiyle ona yoğunlaştım. Ama bu arada da her iki kolumda çok ağrıyor. Resim yapmamak için kendimi dışarı atıyorum, evde kaldığımda hemen resmin başına oturuyorum. Benimde öyle huyum var, neye merak saldıysam, onu yapacağım diye kendimi paralıyorum.

Şöyle ara ara yapsam, kendimi yormadan…Ama yapamıyorum işte. Kısmet olurda sergimi temmuz sonu açarsam, ondan sonra ki hedefimde kendi çektiğim fotoğrafları, resme dökmek. İnşallah Allah o günleri de nasip eder.

Bu düşünceyle Sinop Belediyesi ve Mimarlar Odası’nın katkılarıyla açılan, Gidiisin, Göriisin, Döniisin, fotoğrafçılık kursuna başladım. Hocamız Volkan  Atılgan. Bu akşam ilk dersimizi aldık, ilk foto safarimize de Pazar günü çıkacağız inşallah. Öyle hissediyorum ki, her şey çok güzel olacak. Sizlerle daha güzel fotoğraflarımı paylaşabileceğim.(İnşallah)

SONY DSC
SONY DSC

Hafta sonları gideceğimiz yerlere Sinop Belediyesi araba verecek ve herhangi bir ücret  ödemeyeceğiz. Ve kursu da Mimarlar Odası gibi çok otantik yerde yapıyoruz. Ve 1 ay sürecek kurs. Çarşamba akşamları ders, hafta sonları da fotoğraf çekimlerimiz olacak.

Bizlere bu imkanı sunan Sinop Belediyesine, Mimarlar Odasına ve hocamız Volkan Atılgan’a da çok teşekkür ediyorum.

Bugün Sinop’a, MHP başkanı Devlet Bahçeli geldi. Kalabalık sayılırdı, Uğur Mumcu Meydanı. ‘’Devletin başına Devlet gelecek’’ diye slogan atıyorlardı. Biraz dinledim kendisini, sonra da kursa gittim.

DSC05607

İşte böyle, bu son 2 gün böyle geçti…Darısı diğer günlere .iyi geceler.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.