Her şey yolunda mı?

Merhaba… Bugün 1 temmuz.. Haziran ayını da bitirdik ama maalesef havalar daha ısınmadı. Vallahi ben arada evde çorap giyer oldum. Üstüme polar filan alıyorum. He şunu da söyleyeyim hiçbir şikayetim yok. Rahat rahat oruç tutuyorum. Oruç boyunca böyle devam edebilir))

Nasılsınız her şey yolunda mı? Ben iyiyim çok şükür. Geçen akşam davetteydik ağabeyimlere. Amerika’dan gelen arkadaşım Yaşar’da annesiyle geldi. Güzel bir gece geçirdik.

DSC07110 DSC07112 DSC07113DSC07114 DSC07116 DSC07118

Yine iftar sonrası yürüyüşlerimiz devam ediyor. 2 gecedir de yeni adet çıkardık. Sahurumuzu dışarıda çay bahçesinde yapıyoruz, sonra biraz daha yürüyoruz ve eve gelip niyet ediyoruz.)))İyi oluyor vallahi.

DSC07135 DSC07140 DSC07143DSC07144

Dün akşamda ramazan etkinliklerinde Sinop’lu sanatçılardan biri olan Yağmur Yalçın vardı. Kendisi İstanbul’da yaşıyor sanıyorum, çünkü öyle anons ettiler. Hatta yeni cd si çıkmış. Satışı bol olur inşallah.

Her tür şarkı söyledi. Türküde vardı, T.S.M. de, Orhan Gencebay şarkıları da.

yağmur yalçın

Yağmur Yalçın-Sevmekten Kim Usanır paylaşan: ncabaci

Dün gece Telvin Sanat Tiyatrosu’nun da gösterileri vardı. O saatte yürüyüşte olduğumuz için izleyemiyorum maalesef.

Bu arada bugün 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı. Yağlı direkler hazırlanmıştı sahilde. Bu akşam üzeride çeşitli yarışmalar yapılır yine her zaman ki gibi. Kısmet olursa izler sizlerle paylaşırım. Dün yağlı Direğe (Yağsızdı ),çıkan geçler bayrak olsaydı kapıp denize öyle düşeceklerdi.))))

2015-06-30 16.53.18DSC07120

Haydi iyi günler….Kendinize iyi bakın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.