Özgürlük İçin Harika Bir Gün’ 5 Hücre-20 Özgür Ruh…

İyi akşamlar sevgili okurlarım. Yine epeydir günlüğümü paylaşamadım sizlerle.

Ee söyleyin bakalım nasıl geçiyor günleriniz? Ben yine bir koşturmaca içindeyim. Allah’ım iyi koşturmalar versin böyle hepimize.

Geçen gün arkadaşımı ziyarete gittim. Çok güzel bir çalışma alanı yaratmış kendine. Oturup çay kahve içtik beraber, güzel bir gün oldu ikimiz içinde.

DSC00226DSC00228

Daha sonra Salı günü havuza gittik arkadaşlarımla. Çok soğuktu. Girişte de soğuk su şoku yaşayınca bayağı üşüdük. Ama şikayet ederek yazmıyorum bunu, iyiydi su benim için. Diğer günlere göre soğuktu sadece.

Öğleden sonrada resim kursuna gittim. Bir türlü resim bulup başlayamadım boyamaya. Boş durmayayım diye küçük tuvallere kuş boyamaya başladım. 2.kuşum bitmek üzere. O günde öğretmenler günüydü, hocamızın  öğretmenler gününü kutladık, beraberce fotoğraf çektirdik.

DSC00234 DSC002352015-11-22 15.44.44

Dün akşamda SİFAD’da toplantıdaydım. Derya arkadaşımın fotoğraf sunusu oldu, ardından da Sertaç Çelik arkadaşımız Light Room diye bir programı anlattı bizlere. Güzel ve faydalı bir toplantı oldu.

sifad

Bu arada akşamları ara ara taş boyama yapıyorum, fena değil güzel oluyor.

2015-11-25 22.45.19 2015-11-26 12.22.28

Bugünde liseden arkadaşlarımla beraberdik. Ayda bir toplandığımız için özlüyoruz birbirimizi, konuşacaklarımız bitmiyor.

DSC00242 DSC00243DSC00247

Bu arada arkadaşım, gelinini de davet etmiş oturmamıza, Özlem’de geldi. Güzel vakit geçirdik hepbirlikte.

Ve gördüğünüz gibi kasım ayının 26 sı oldu. Yeni yıla çok az zaman kaldı. Bir yılı daha geride bırakacağız yakında. Düşünün şöyle 11 ay ne kadar çabuk geçti değil mi? Bazen bir 5 dakika bile, çok uzun süre gibi gelirken, geçirdiğimiz 11 ayı düşünüce, sanki göz açıp kapayıncaya kadar geçti gibi geliyor.

1

Bu arada 26 Aralık-18 Ocak tarihleri arasında,  Sinop Tarihi Cezaevinde,’’Özgürlük İçin Harika Bir Gün’’ 5 Hücre, 19 Özgür Ruh, isimli Şeliart Project ‘in düzenlediği bir sergi olacak. Net D Sanat’ta, Neslihan Özgenç çok güzel ifade etmiş duygularını. Altta ki linkden okuyabilirsiniz.

http://www.netdsanat.com/sinop-cezaevinde-resim-sergisi/

 

Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Kendinize iyi bakın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.