KETEM & Doğum günü..

Offf saat 23.30 olmuş bile. Pc yi herzaman açmıyorum, çoğu zaman telefonum yeterli oluyor. Ama günlük yazmayı düşündüğümde tabii açıyorum. Bu akşamda pc yi saat 20.30 da açtım, ama ancak günlük yazmaya vakit bulabildim. Malum 27 Ocakta konserimiz olduğu için biraz ona hazırlanayım dedim, biraz şiir aradım, birde bu arada süt reçeli yaptım derken saat oldu 23.30.

Reçelimde güzel görünüyor, ama henüz tatmadım.

Bu hafta başı arkadaşımı Ketem’e götürdüm. Bu arada diyetisyen de gelmiş, haber vereyim size istedim. Ketem’de 1. Nolu sağlık ocağının karşısının da ki binanın ilk katı.(Çukurbağ Mezarlığının orada)

Ketem aracılığıyla Hastaneye mamografi çektirmeye gittiğinizde hiç beklemiyorsunuz, onun yeri ayrı, röntgen bölümünde hemen sizi alıyorlar, önceden sonuçlar 1 ay içinde Ankara’dan geliyordu, şimdi 10 günde geliyormuş sonuçlar. Bu da çok iyi.  70 yaşına kadar ketemi kullanabiliyorsunuz. Hatta gaita testi içinde size kit verip tarif ediyorlar kendiniz evde yapabiliyorsunuz. 2 senede birde kontrol amaçlı bunu yaparsanız çok iyi olur. Ve 30-65 yaş arası size smear testide yapıyorlar. Oraya gittiğinizde Sibel Hemşire çok güzel size anlatıyor ve yönlendiriyor. Gerçekten tam bir beyaz melek.

Geçen Cuma konservatuvara gidemedim yengemin doğum günü vardı, onu kutladık. Güzel bir gece geçirdik. Tekrar güzel sağlıklı yıllar yengeciğim.

Bu sıralar havalar güzel gidiyor. Yürüyüş yapıyoruz. Keşke hergün yapabilsem.

Şimdilik bu kadar yazacaklarım. Boş zamanlarımda resim yapmaya devam ediyorum. Az kaldı elimdeki portrenin bitmesine. Bakalım sırada ne olacak.

blank

Şimdilik iyi akşamlar diliyorum. Sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Yine yararlı bir paylaşım ,guzel dostumdan.
    Bireyselligin,egonun yanından geçmediği, topluma ornek, uyarici, bilgilendirici, ozendirici bir anlatim..yurekli ,onurlu,aklını bilgelikle kullanabilen arkadasim; tesekkurler..

  2. blank

    Canım arkadaşım, çok teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.