KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.

Bazı videolarım zaman içinde malesef ki siliniyor. Bunları fark edince başka bir kanal aracılığı ile tekrar yüklüyorum.Bu masalım bir üstte var.Bunda yorum olduğu için silmedim.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Kim Daha Güçlü..Çikolatalı Masallar’dan alıntıdır..

Sevgili Çocuklar. Biliyorum epeydir sizleri ihmal ettim. Malum araya yaz girdi, sizler gezdiniz ben gezdim …

4 Yorum

  1. blank

    çoook güzel okuyorsunuz nilgün hanım.arkadaki fon müziği ile sesiniz birleşince dinlemesi çok zevkli oluyor insanı çocukluğuna götürüyor…masaldinle.com da dinledim bu masalı.ve seslendirmeniz çok hoşuma gitti.keşke o sitedeki bütün masalları seslendirip bizlerle burada paylaşsanız mp3 formatında.(Eğer masaldinle.com un kurallarına bir aykırılık olmazsa).Böyle bir paylaşımda bulunmanız gelecek nesillerimize (ve bizlere 🙂 ) ölümsüz bir eser bırakmanzı sağlayacaktır…masalları sizin sesinizden dinlemek istiyoruz !

  2. blank

    )))))Çok teşekkür ederim,bunları okumak beni çok sevindirdi.)))En kısa zamanda yeni bir masal daha okuyayım)))

  3. blank

    Merhaba Nilgün Hanım,
    3 yaşındaki oğlum için bugün internetten masal arıyordum ki size rastladım. Okuduğunuz masalları hemen indirdim ve akşama oğluma dinletmek için sabısızlanıyorum. Bence bu işi profesyonelce yapmalısınız. Masal cdlerinizi ilklerini almak için ben talibim. Lütfen o zamana kadar da daha çok masal okuyunuz bizlere.

  4. blank

    Öyle seviniyorumki böyle yorumlar alınca))))Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda yenilerini okuyacağım.)))Ya aslında bir cd hazırlasam ne iyi olur değil mi?)))
    Sevgiler Sinop’tan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.