Kim Daha Güçlü..Çikolatalı Masallar’dan alıntıdır..

Sevgili Çocuklar.

Biliyorum epeydir sizleri ihmal ettim. Malum araya yaz girdi, sizler gezdiniz ben gezdim derken, ancak masal okumaya fırsatım oldu.)))Umuyorum kış sezonuna girdiğimiz bu dönemde, sizlere daha çok masal seslendireceğim.

Yalnız bu arada tesadüfen sizler için seslendirdiğim masalları, adım yayınlanmadan, web sitemin linki gösterilmeden sanki kendileri okumuş ve hazırlamış gibi yayınlayan sitelerle karşılaştım. Bu masallardan biri Pinokyo. Hem de çocuklar o kadar çok beğenmişler ki, birbirlerine tavsiye etmişler bu seslendirdiğim masalı.

Biraz önce bu siteye, şikâyetimi bildiren mesaj attım, bakalım bana dönecekler mi?

Sevgili anneler babalar, çocuklarınız mutlu olsun, okunan masallardan birazda ders alsınlar diye seslendiriyorum bu masalları.

Eğer çocuklarınızın dinlemekten çok hoşlandığı masallar varsa, bana masalın ismini veya kendisini yollayabilirsiniz. Onlar için zevkle seslendiririm.)))

Hepinize Mutlu Bayramlar….

 


Kim Daha Güçlü- Haz & Seslendiren:Nilgün Cabacı ncabaci

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Beyaz Kardelen Anaokulu- Sinop…

Çok tatlı bir heyecan içinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına hazırlanıyoruz.Hayırdır inşallah şimdi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.