Bitti….

Bayram geliyor diye heyecanla hazırlanırken ,işte bitti bile…
Ne zaman geldi, ne zaman bitti,anlamadım vallahi.)) Ne ise senesine hayırlasiyle erelim inşallah.
Havamızda güzel geçti,şimdi umarım bayram için bir yerlere gidenler,kazasız belasız yerlerine ulaşırlar.
Bu bayram bir tanıdığım yeni bir eve taşınmıştı,onları ziyarete gittiğimizde mahallelerinde çok enteresan mezarlar gördüm.Kimlerin mezarlığı bilmiyorum,bir ara gidip detaylı araştırmalı.Kaleyazısında ki caminin arkasında. Birde çeşme gördüm . Fakat öyle enteresanki çeşmenin arkası iptal edilmiş,sadece ön yüzü bırakılmış ve ev yapılmış. Nasıl müsade ettiler ,hayret doğrusu. Hayret edebileceğimiz daha çok şey var tabii. Düşünsenize tarihi kaleleri yıkıp denize bakan cam yapmışlar evlerine.Tövbe tövbe)))…Gülüyorum ağlanacak halimize..
blankblankblankblankblankblankblankblank
Birde sevgili okuyucular ,Sinop’ta yaşayanlar için yazıyorum,malum şimdi kalorifer ve soba yakma zamanı. Belediye külleri dökmek için kesilmiş büyük fıçılar koymuş çöp konteynırlarının yanına. Bayramın 2. Günü bür geldik mahalleye,kül blankfıçısının içine, çöp atmışlar alev alev yanıyor. Saatte öğle suları. Tam fıçının yanında da arabalar park etmiş durumda. Düşünebiliyormusunuz tehlikenin boyutunu.
Lütfen külleri dökerken ve çöpleri atarken bu konuya hassasiyet gösterelim.Birkaç yıl önce konteynıra atılan sönmemiş külden komşunun bahçesinin çitleri tutuşmuştu…
Bayram bitti,yarın iş başı. Ben resmi olarak çalışmasamda inanın bu tatiller, benim de tatilim blankoluyor.))) Bu bayram, resim yapma şansım çok olduğu için sevinçliyim.))Büyük bir zevkle yapıyorum.Yakında 4. Tablomu seçerim gibi geliyor. Seri üretime geçeçeğim artık.)))))))
Haydi bu kadar günlük yeter,güzel bir site buldum harika yağlı boya tablolar var onları inceleyeyim biraz.
Sizlere iyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.