Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür.

Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz.Şu sıralar zargana tutuyoruz.Geçen gün eşim ben yokken palamut tutmuş, çok sevindik. Tezgahlar bu sıralar çok dolu.

blankblank

Bu arada bahçeme geri döndüm, yazın fazla sulayamadığım için çok fazla ürün alamadık ama kıştan umutluyum. Nasıl olsa fazla su gerekmeyecek diye düşünüyorum. Sanırım bahçemizin bakımını tamamladığımızda ıspanak, soğan, marul, roka, maydanoz ve dereotu dikeceğiz. Fazla çeşide girmek istemiyoruz, gerekte yok zaten. Birde yazın ağaçların altına diktiğimiz fidelerden hiç ürün alamadık, güneş görmedikleri için. Şimdi bahçenin sadece ortasına ekeceğiz tohumları. Bu arada yazın ekip de ürün alamadığımız patlıcanlar maşallah şimdi coşmuş,  patlıcan verir mi bilmem. Ama biber hala topluyorum .İşte böyle bahçe işlerimiz.

Sabahları yürümeye devam ediyorum. Çoğu zaman eşimde geliyor benimle. Şu sıralar her yürüyüşe çıktığımda özellikle Facebook da canlı yayın yapıp geçtiğim yerlerin videosunu çekiyorum. Çok ilgi gördü. Özellikle Sinop dışında yaşayan arkadaşlarımın çok beğenisini alıyorum. Bana Sinop özlemi gideriyoruz diye çok teşekkür ediyorlar.Benim de bu memnuniyet hoşuma gidiyor tabii. Bende Sinop dışında olsam memleketimi çok özlerdim .

blankblank

blankblankblankblankblankblank

Artık kış sezonu başladı gibi henüz resim yapmaya başlamadım. Malzemelerim tamam da birtürlü resim seçemedim. En zor bölüm resim seçmek zaten.

Fazla yazacak bir şeyim yok. Kitap okumaya devam ediyorum. Hatta şimdi bir roman bitirdim, onunda özetini birkaç güne yazarım.

Kendinize çok dikkat edin, sağlıkla kalın.İyi günler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Bir İnek, 2 Tavuk, 1 horoz….

Merhaba sevgili okurlarım, bu korona günlerinde, yine beraberiz.Hatta farkındasınız şu sıralar daha çok yazmaya başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.