Geçmiş olsun Türkiyem..

Geçmiş olsun İzmir…Arabayla  eve gidiyordum radyoyu açtım, tam o anda sunucu geçmiş olsun Türkiye dedi. Allah Allah ne oldu ki, yanlış mı anladım acaba dedim. Tesadüf Mesut Yılmaz da vefat etmişti, acaba Türkiye’nin başı sağolsun diyecekti de yanlış mı söyledi diye düşündüm. Ama cevabını eve gelene kadar bulamadım. Meğer İzmir’de deprem olmuş. Hemen Tv’yi açtım ve büyük bir üzüntüyle izledim. Bu arada İzmir’de ki arkadaşlarımın durumunu araştırdım. Hepsine çok geçmiş olsun dedim. Allah’ım hepsine yardım et, kimseyi darda bırakma, sevdiklerinden ayırma. Maddi manevi bunaltma.

Hayatlarını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Havalar biraz serinledi burada. Ara arada yağmur yağdı bu hafta. Ben sabah yürüyüşlerine devam ediyorum. Eşimde ara ara bana eşlik etmeye başladı, buna çok sevindim. Umarım devam eder. Sağlığımız için yürümek, en kolay spor biliyorsunuz.

Havanın güzel olduğu günler balık tutmaya gidiyoruz teknemizle. Nihayet uzun süreden beri ilk kez geçen hafta 2 kez çok güzel balık tuttuk. Aşağı yukarı 7-8 kilo vardı tuttuğumuz istavritler. Ve en nihayet eşimize dostumuza dağıtma şansımız oldu. Bize tutmak keyif verdi, onlarda afiyetle yediler.

blankblankblankblank

Daha önceki haftada mezgit tutmuştuk. Daha önce tuttuğumuz istavriti ufak ufak kesip oltaya taktık, yemli tutunca daha çok balık geldi oltaya. Maşallah çok da iriydi. Eve gelince kızarttım, yedik.

blank

Sabah yürüyüşlerime  çoğu zaman saat 7.00 sularında çıkıyorum ve güneşte o zaman doğuyor, öyle güzel doğuyor ki, fotoğraf çekmeden duramıyorum.

 

blankblank

Birde vakit buldukça canlı yayın yapıyorum ve özellikle şehir dışındaki arkadaşlarımdan çok teşekkür mesajı alıyorum, Sinop özlemimizi sayende gideriyoruz diye.

Sevgili okuyucularım, bu 29 Ekimde Cumhuriyetimizin 97 . yıl dönümünü kutladık. İnşallah korona gittiğinde daha kalabalık bir çoşkuyla kutlar, fener alaylarına eskiden olduğu gibi katılırız.

Bu sene’’ Napisin Tv ‘’nin hazırladığı, bizimde katkıda bulunduğumuz  çok güzel bir video  ortaya çıkardık. Hepinizin izlemesini isterim. Burada paylaşıyorum.

Ve gönülden Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyorum.

Kendinize dikkat edin…Hoşcakalın…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.