Şansınızı Yaratabilirsiniz…

Hepinize iyi geceler diyerek başlamak istiyorum yazıma.

Nasıl geçti bugün kü gününüz? Keyifliymiştir umarım. Benim de güzeldi,bu sabah önce kabristan ziyaretinde bulunduk,sonra da eve gelen misafirleri ağırladım.

Boş kaldığımda da yağlıboya tabloma devam ettim. Çok güzel olacak inşallah.Büyük bir keyifle yapıyorum.)))

Bu arada bugün gelen misafirlerimde, benim için  oy kullandılar.)))

Kazanacağımdan o kadar emin bir şekilde hareket ediyormuşum ki, şimdiden ne giyeceğimi, saçımı nasıl yaptıracağımı düşünür oldum.))))Ay ne olacak ama,ne var olumlu düşünmemde. Kime ne zararı var.? Öyle değil mi.?Ne güzel belki kazanırım diye hayaller kuruyorum. Bugün bir yazı okudum ,olumlu düşünmek, olumlu şeyler getirirmiş.

Pazar günü Haber Türk Gazetesinin ekinde bir yazı dikkatimi çekti.Başlık ‘’Şansınızı Yaratabilirsiniz’’ diyordu. Hemen nasıl diye soracaksınız tabii.Şanssız olduğunuzu unutun ,şanslı olduğunuza inanın diyor,İstanbul Üniversitesinden Prof.Enis Sınıksaran’’ Şansın Matematiği’’ adlı yeni kitabında.

Şansı artırabilirsiniz diyor.Şanslıyım diyenle,Şanssızım diyenin dünyaya bakışları farklı.’’Şanslıyım’’diyen insan dünyaya başka pencereden bakıyor.Onun baktığı pencereden fırsatlar daha açık görünüyor. ‘’Şanssızım ‘’diyenlerse,fırsatlara o kadar açık değil.Mesela Şanslı ve Şanssızım diyen 2kişinin eline gazete vermişler.Gazetenin bir yerinde ‘Para ödülü kazandınız’’ yazıyormuş. Şanslı olan bu yazıyı hamen görmüş,Ama öteki görmemiş.Demek ki önce şanslı olduğumuza inanmalıyız, yazıyor.)))

Bu işin formülüde şu diyor Prof. Sınıksaran,Yüksek donanım ve çok insan ilişkisi. İşin formülü buymuş.)))Haydi bakalım bol şans..Siz şanslısınız Şanslıııı…

Bakın bu yazıyı okumanızdan belli değil mi?)))))İyi geceler…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.