CEM ADRIAN…İ.Ebru Kuru’dan..

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Kısa bir ayrılıktan sonra yine sizelerle birlikteyim. Size 23 Eylül’de If Performance Hall’da konserine katıldığım Cem Adrian’dan bahsetmek istiyorum.

Çoğunuz bu sesle daha önceden tanışmışsınızdır. İlk dinlediğimde “Nasıl bir ses bu?” dedim kendi kendime. Kuzen Gökçe konserden haber verir vermez, “Tamam gidiyoruz” dedim.

Cem Adrian, 1980 Edirne doğumlu ve Yugoslav kökenli bir ailenin çocuğu. Tiyatro ve fotoğrafçılık eğitimi aldı. Çalıştığı radyoda ses kayıtları yaptı. Ses telleri normal bir insanın 3 katı uzunluğunda. Sesi 8 oktavlık bir aralığa sahipken, bunun yaklaşık 5.5 – 6 oktavlık kısmını şarkı söylerken kullanabiliyor. Fazıl Say’la tanıştıktan sonra, bütün yolları açılıyor. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli konserler veriyor. İlk albümü “Bu Şarkıyı Sana Yazdım” 2005’te çıkıyor. İkinci albümü “Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti” 2006 yılında piyasalara sürülüyor.

Bence kendisi alternatif tarzda söylediği şarkılarıyla müzik severlere yeni bir lezzet getirmiştir. Oluşturduğu bu tarz, yeni bir akımın öncüsü olma yolunda.

En sevdiğim şarkıları ‘Sen Ağlarsan’ ve ‘Yağmur’u söylediğinde adeta büyülenmiştim. Konserin sonunda tam bir müzik ziyafeti yaşamıştım ve yine “İyi ki de gittim.” dedim kendi kendime. Böylece onu sizlerle paylaşabildim.

Lütfen linki tıklamadan önce ışığı söndürün, sonra pencereye gidin ve şehrin ışıklarını seyredin.

İrem Ebru Gürsoy

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

İZLANDA HALK HİYAKELERİ..Ebruli Sayfalar

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Yorum

  1. blank

    ebrucum yazılarını yakından takip ediyorum.bizleri cem adrıan ın bu guzel parcasını paylaştıgın için teşekkurler.bende arkadaşlarımla paylaştım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.