SAHİPSİZ HAYVANLAR İÇİN KERMES… Ebruli Sayfalar..

Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Yine size, toplumun sürekli gözden kaçırdığı bir konuyu, tekrar gündeme getirmek istiyorum. Sokak hayvanlarının durumu, maalesef bizim, birçok gelişmiş ülkenin çok gerisinde kaldığımızın bir göstergesidir.

Yönetim kurulu üyesi olduğum, Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği,  sokak hayvanlarıyla ilgili birçok çalışmalar yapmaktadır. Can Dostları Yaşam Evi’nden tutun, Sinop merkez ilçe ve köyleri olmak üzere Gerze, Erfelek, Ayancık ve Durağan’da can dostlarımıza yardım etmekteyiz. Bu bölgelerde besleme, tedavi ve bölgesel kısırlaştırma yapıyoruz. Aralık ayından bu yana 19 can dostumuzu kısırlaştırmış bulunmaktayız. Haftada bir gün bakımevinde kazanlarca yemek pişiriyoruz.  Bakımevinin kedi ve yavru köpek mamalarını biz alıyoruz. Gelen ihbarlara koşup, yaralanmış ya da hasta hayvanların tedavilerini üstleniyoruz. Ayrıca hayvanlara zulmedenlerin peşlerini bırakmıyor, adalet için uğraşıyoruz.

Makarna Kampanyas

Bunun devam etmesi, siz duyarlı ve hayırsever halkımızın yardımlarıyla mümkün olacaktır. Derneğimiz, 9,10,11,12,13 Mayıs 2015 tarihlerinde Sakarya Caddesi No:11’de (TEB Bankası yanı) kermes düzenliyor. Kermesimize tüm duyarlı Sinop halkını davet ediyoruz. Kermesimize gelemeyecek durumda olan okuyucularımın, aşağıdaki banka hesap numarasına gönüllerinden geçen miktarı yatırmaları da mümkündür.

Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği
Ziraat Bankası Sinop Şubesi
Hesap No: 44780205
IBAN: TR02 0001 0002 2644 7802 0550 01

Ayrıca önümüz yaz ve okullar kapanıyor. Can Dostları Yaşam Evi’ne okullardan gelen artıkların kesilmesiyle bu yaz büyük ölçüde yiyecek sıkıntısı yaşanacaktır. Bunun için bir makarna kampanyası başlattık ve tüm Sinop halkını makarna kampanyamıza davet ediyoruz. Tek yapmanız gereken, alacağınız paket makarnaları Kaleyazısı Hal Binası’nda bulunan Sinopale Ofisi’ne bırakmak olacaktır. Her hafta elinize bir paket makarna alıp, ofisin önündeki kutumuza bırakabilir ve bunu alışkanlık haline getirebilirsiniz. Bunu sosyal sorumluluk bilinci olan her vatandaş yapmalıdır. Çünkü bakımevinde bulunan can dostlarımız, hiçbir suçu olmadan, sırf biz sokaklarda rahat gezelim diye hapis hayatı yaşamaktadır. Bu hayvanlara bakmak, boynumuzun borcudur.

Haydi mutlu Sinop, yardım et de hayvanların da mutlu olsun!

Ebru

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

İZLANDA HALK HİYAKELERİ..Ebruli Sayfalar

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.