Canııım…………..

Sevgili okuyucularım, canlarım nasılsınız?

Önce tüm annelerimizin, anne adaylarımızın anneler gününü kutluyor, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin yanaklarından öpüyorum. Beni soranlara da çok selam desem, aynı mektup bitirilişi gibi olacaktı.))))

Eee sevgili anneler bugün hediyelerinizi aldınız, çocuklarınız sizi ziyaret etti, veya benimkiler gibi telefon açtılar kutladılar.. Ahh ahh ne güzel şey anne olmak. Onların varlığını bilmek, onların iyi olduğunu bilmek, ne büyük mutluluk bir anne için.

Dinlediniz mi bilmem? Ben TRT Fm de dinliyorum, bir bebek ağlaması varya, Profilo reklamlarında , öyle içten ve açıklı ağlıyor ki, inanın yüreğim eriyor..Birgün bakmışım, yok canım yok bitanem diyorum…)))Eski günlere çocuklarımın bebekliğine götürüyor beni…

Özledim yaaa…Bu yaştan sonra bebek yapamayacağıma göre, herhalde torun istiyorum…)))

Velhasıl anne olmak çok güzel bir duygu, Allah’ıma teşekkür ediyorum böyle bir duyguyu bana yaşattığı ve 2 güzel evladım olduğu için. Tüm isteyenlere de Allah nasip etsin inşallah.

Eveet bugün anneler günüydü…Ve biz bugün çok faydalı bir gezi yaptık… Vallahi bugün için, öncelikle Sinop Belediyesine çok teşekkür ediyorum, sonra da Volkan Hocama.

Ne mi yaptık anlatayım…

Biliyorsunuz ben, devamlı ilgi duyduğum alanlarda kurslara giderim. Nerdeyse gitmediğim kurs kalmadı:))İğne oyasına bile gittim düşünün:))

Bu defada  Sinop Belediyesi ve Mimarlar Odası’nın katkılarıyla açılan kursa gidiyorum. Aslında kurslara gitmek, çok güzel ve faydalıda, öğrendiklerini devam ettirebilmen ve pekiştirmen için, kolaya kaçmayıp makineni kullanman gerek. Ben ne yapıyorum;  ayarlarını getiriyorum otomatiğe, basıyorum deklanşöre. Olay bitiyor. Eee birde yağlıboya resim yapıyorum…Yani kendi çektiğim fotoğrafları resme döksem , çok daha iyi olmaz mı? Her şeyiyle bana ait… ne güzel olurdu…

İşte bu duygu ve düşüncelerle, bu kez de, Sinop Belediyesinin açtığı kursa yazıldım. Çarşamba günü ilk dersimizi aldık, bugünde doğada fotoğraf çekmeye çıktık.  Hocamız nereye gitmek istersiniz dedi. Bektaşağa’ya  gidelim dedik.

Ve Belediyenin tahsisi ettiği otobüsle sabah 8.00 de hareket ettik. Seneleeer sonra ilk gidişimdi. Birde yeni bir yer açılmış, Bektaşağa Yıldız Park. Duymuştum, ama görmek bugüne kısmetmiş. Birde anneler günü ya, vallahi sanki belediyenin hediyesi gibi bir gün oldu bizim için:)))

fotoğraf kursublankSONY DSCSONY DSC

Sabahın erken saatinde kimse yoktu, birer çay içtik, hocamız makinelerimizin ayarları konusunda bizi bilgilendirdi. Ve bizde doğaya açıldık. Artık önümüze ne gelirse. Börtü ,böcek, yaprak , ağaç, göl, manzara…Hiçbirini silmeyin, fotoğraflara  ayrı ayrı bakıp değerlendireceğim dedi.

DSC05616 DSC05624DSC05658 DSC05661DSC05677 DSC05683 DSC05707 DSC05713

Günün ilerleyen saatlerinde aman Allah’ım orası bir doldu, bir doldu anlatamam. Neredeyse oturulacak yer yoktu. Bazıları hamaklarını getirip kurdular, ızgaralarını yaptılar. Bazıları kahvaltısını yaptı, bazıları bizim gibi etli ekmek yedi ayran içti.

SONY DSC

Bazıları çocuklarını atlara bindirdi, derken baktık saat 14.00 olmuş. Bu arada  birçok tanıdığımı ve arkadaşlarımı da  orada gördüm.

DSC05685DSC05689 DSC05691 DSC05692

 

SONY DSCDSC05704DSC05703SONY DSCSONY DSC

 

Sonra da otobüsümüz bizi almaya geldi ve döndük evlerimize.

DSC05715DSC05717

Velhasıl çok güzel ve faydalı bir gündü. Bu defa artık fotoğraf makinesini elimden düşürmeyip, öğrendiklerimi uygulayayım da, unutmayayım bari…

Bektaşağa göletiSONY DSCSONY DSC

Bugünü düzenleyen ve emeği geçenlere çooook teşekkür ediyorum.

Sevgili anneler, bir kez daha anneler gününüzü kutluyorum.

Ve benim canım annem…Birtanem, göz nurum, canımmmm. Mekanın cennet olsun…

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.