SON HAREKAT..H.Çiçeksever’den

Bu akşam  Atatürkçü Düşünce Derneği Sinop Şubesi tarafından düzenlenen konferansa katıldım. Salon tıklım tıklım doluydu. Halkımızın  duyarlılığı gerçekten iyi düzeydeydi.Batılı der ki; “duyarsızlık suç olmalıdır”

Evet, ülkemizde yangın varken seyirci kalmak, duyarsızlık değil de nedir?

Terörle mücadelenin efsane Albayı Erdal Sarızeybek  Aşıklar Düğün salonunda çok etkileyici bir konuşma yaptı. Bildiğimiz olaylara tekrar ışık tuttu, yapılması gereken fedakarlığı açıkladı:BİRLİK.

Bilge kağan diyor ki, birlik ol oğlum seni kimse bükemez..Hacı Bektaş diyor ki;bir olalım, iri olalım,diri olalım..Atatürk diyor ki; Esas mesele vatansa, gerisi teferruattır.

Tarihte  onaltı kez devlet kurmuşuz ama öyle parçalanmış, bitmiş dönemlerimiz var ki işte orada mucizeler yaratmışız:

1.Ergenekon Destanı (Son operasyona haksız şekilde bu ismi vererek tarih bilincini siliyor)

2-Kurtuluş Destanı( Onuda yapılmamış diyerek, Atatürk’ü karalayarak yıpratıyor.)

İşte şimdi üçüncü destanı yazmak üzere harekete geçmek zorundayız. Çünkü belgelere dayalı açıklamalar korkunç bir tablo çiziyor. 30 yıldır devam eden, binlerce şehit, ve milyarlarca milli servet harcanmış. Olay gittikçe büyümüş. BOP projesinin planlayıcısı İsrail. Destekçileri, Avrupa Birliği, Amerika, Öcalan, Barzani ve Talabani.Bunların işini bitireck akıllı askerlerimiz var, fakat siyasi cesaretsizlik ve Amerika’ya danışarak karar vermek yüzünden bile bile nice vatan evlatlarımızı yitiriyoruz buna vicdansızlık denir diyor.

O kadar basit çözüm yolları var ki Güneydoğu Anadolu için. Fakat yapmıyorlar.Önce o bölgenin hayvanlarını geri alamaya, toprak reformuna, ağalığın kalkmasına ihtiyacı var. Atatürk’ten sonra meclisteki bütün milletvekilleri ağa veya onların çocukları. O halde bu bölgede Kürtçe konuşmak veya Kürtçe TV açmakla bu sorunlar asla ve asla çözülemez. Atatürk doğu sorunlarını düzeltmeye kalktığı için isyanlar hep onun döneminde yapılmış.

Bir kitabını aldım ve okuyacağım. Pekçok kitabı var. Çünkü doğuda bizzat savaşmış, mucize eseri kurtuluşlarından sözediyor.Aldığım kitabın adı: Son Harekat-Kod adı: YAHUDA

Kitabını; Türk tarihinin tüm sayfalarını kanlarıyla yazmış, bize bu vatanı emanet etmek için can almış ve can vermiş vatan evlatlarına ithaf ediyorum diyor.

Kitabı yazış nedenlerini şöyle sıralamış:

Bu kitabı hepimiz için yazdım, ülkemiz için, çocuklarımız, geleceğimiz  için.

Sözlerim size bir bayrak altında, bu güzel vatanda huzurlu ve güvenli yaşamak isteyenlere.

Sözlerim bu yurdu, bu cumhuriyeti korumak için yemin edenlere.

Sözlerim, her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu toprağın havasıyla suyuyla, alınteriyle emeğiyle güç olanlar ama bu gücü kullanmayanlara.

Şemdinli’yi yazdım, kim  olduğumuzu  anlattım.

Hesaplaşmayı yazdım, Mehmetçiği anlattım.

İhaneti  yazdım, siyaseti anlattım.

Ya Gazi Paşa Duyarsa dedim, ülkemize, toprağımıza ve insanımıza sahip çıkmamız gerektiğini anlattım.

Artık bu SON HAREKAT; artık yolun sonuna geldiğimizi anlattım.

Şimdi delilerin işbaşı günüdür, gün ; bir adım ileri atma günüdür.

Şimdi bize göre gün; artık sözün bittiği gündür. Bu size son sözlerim.diye yazıyor..

Aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun..!

Sizleri unutmadık, unutturmayacağız…!

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

HOŞGELDİN 2013..H.Çiçeksever’den

Üç haftadır Londra”da Christmas kutlamaları nedeniyle torunlarla partiden partiye koşturup duruyoruz.. Okullar, bazı iş yerleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.