Bir daha aslaaaaaaa…

Bir daha benden üşüdüm, çok soğuk lafını duymayacaksınız. Bunun kışı da var tabii.Belki bu kış çok soğuk olacak ,ama ben asla üşüdüm lafını kullanmayacağım.Yaa üşüyünce üstünüzü kat kat giyebilirsiniz, ama terleyince nereye kadar soyunursunuz ki.(((Gerçekten tüm enerjimi alıyor sıcak.Bugün gazetede okumuştum, buzdolabına ıslak havlu koyup soğutuyorlarmış,sonra onu vücuduna   sararak,  serinliyorlarmış.Bunu okuyunca bende havluyu ısladım,daha çabuk soğusun diye de deep freeze koydum.Şimdi çıkardım kullanıyorum.Şimdi ensemde)))))))Sonuçta hasta olur muyum bilmem(((İnşallah olmam.Bu arada birçok arkadaşta serin yer bulacağım diye evde yer arıyorlarmış ve olur olmaz yerlere yatınca da, hasta olmuşlar.Bu akşamda bir arkadaşım her saat başı, başımı soğuksuyla yıkıyorum diyor.

Sizin bir öneriniz var mı? Klimayı sevmem ama, artık başka çaremiz kalmadı gibi geliyor. Zaten Sinop’ta klimada kalmamış dediler. Korkarım bu gidişle oruçta tutamayacağım((((

Daha 5 dakika olmadı ıslak havluyu deep freezeden çıkartalı ısındı bile((((

Bu akşam düğün vardı yine, arkadaşımın oğlu evlendi. Uzaktan da olsa yakışıklı damatla, güzel gelinin resmini çektim)))Ömür boyu mutluluklar diliyorum kendilerine.)))

Bu sıralar düğünler peş peşe yapıldı, ramazana kadar evlenen evlendi,diğerleri sanırım ramazandan sonraya kaldı)))Birde derler ki ,iki bayram arası düğün yapılmaz diye..Yok yaa niye yapılmasın ki???

Saat 23.30 olmuş bile,ay bugünde geçti..Farkındasınız değil mi,günler ne çabuk geçiyor.Üzüleyim mi,sevineyim mi,karar  veremedim.Yeter ki güzel geçsin,sağlıklı geçsin.Keyfinizce geçsin…Değil mi? Ay durun deep freeze’den diğer havluyu çıkarıp,bunu koyayım.Artık sebze,meyve için değil,bizim dolap havlu dolabı oldu)))))))Yarın hangi renk havluyu pişirsem ki?))))))))))))))

Not: Diyorum size ,sıcak başıma geçti diye,inandınız mı şimdi?)))))))))))))Haydi serin geceler))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.