Bir düğün daha…

 

Düğünler devam ediyor. Şu anda elimde 2 düğün davetiyesi daha var. Kısmet olursa günü geldiğinde gideceğim. Tüm çiftlere şimdiden mutluluklar diliyorum.

Dün akşamda  Sevil & Erhan’ın düğünündeydim.Kız tarafı akrabam olur. Gittiğimde de diğer akrabalarımı gördüm , çok iyi oldu.

DSC00186DSC00211

Sinop hafta sonu rüzgarlıydı. Bu defa da Karakum’a gittik, şu ensonda ki. Oraraya gitmeyeli kesin 8-9- yıl olmuştur.Harabe görünümündeydi. keşke yapılsada da faydalanabilsek.

sinopsinop

Yollar nasıl kalabalık anlatamam. Kimse gitmemiş Sinop’tan.Çift sıra arabalar park etmiş, hani ”iğne atsam yere düşmez” sözü Sinop’un şu andaki durumunu çok iyi yansıtıyor. Sanırım okullar açıldığında millet evine dönecek.

Hava sıcak olunca pek keyfim olmuyor. Şu sıralar boş vakitlerimi kitap okuyarak geçiriyorum.Ve böylece ağustosun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Umarım eylül daha ılıman geçer. Gerçi eylül ayının ılıman olması bana pek yaramayacak. Neden derseniz, şimdi yazmayayım, zamanı gelince öğrenirsiniz.)))

Haydi iyi günler dileyip , akşam yemeğini hazırlayayım. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.