Bir Tutam Gündüz, Bir Tutam Gece…Kristin Hannah..

 

Bir Kristin Hannah romanını daha bitirdim. Okumayacağım bir süre bu kadının kitaplarını desemde, tavsiye üzerine okudum. Ama gerçektende beğendim. Konusu çok enteresandı.

Bir ağaç tepesinde bulunan  dehşet içindeki bir kız çoçuğunun hikayesiydi. Hani enderde olsa geçmişte çok duymuşuzdur, kurtların büyütüğü çocuk diye basına da yansımıştı böyle bir olay. Biraz onu anımsattı bana. İlgiyle okudum.

Ağaç tepesinde yanında bir kurtla bulunan dehşet içinde ki bu kız kim di? Nereden gelmişti, geçmişinde neler gizliydi.

İşte Kasabada polis şefi olan Ellie, onu yakaladığında yardım için psikiyatrist olan kız kardeşi Julia ‘yı yanına çağırıp yardım istemişti. Ve Julia’nın sayesinde , doğru yaklaşımlarıyla hem kızın kim olduğunu bulmaya çalışırken , aynı zamanda eğitiyorlardı.

Aramalar, basın yoluyla yapılan duyurularda kızın ailesi bulunamadı…Ta ki romanın sonuna doğru babası Georgie ortaya çıkana kadar.

Karısı ve kızını öldürdüğü şüphesiyle bir süre hapiste yatan Goergie, kötü zamanda çıkmıştı ortaya ….

469 sayfalık Pegasus yayınlarının bu kitabı ilgiyle okuyacaksınız.

Daha başka konularda var içinde. Bence siz hemen alıp okuyun…Keyif alacağınızı umuyorum. Yoksa ben bu kitabı 5 günde bitiremezdim.))

Hepinize iyi okumalar diliyorum.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.