atiye naşide gökbudak

Atiye..Naşide Gök Budak…

Atiye..Naşide Gök Budak…

Yine çok güzel bir gerçek hayat hikayesi bitiridim. Bir önce okuduğum Sıdıka Hanım Romanının devamıydı bu okuduğum. Sıdıka Hanımın Kızı, Küçük Hanımın başından geçenleri bir çırpıda okudum, hüzün içinde.

Gerçekten ne hayatlar var..Konağa gelin gidiyorsun,her şey güllük gülistanlık, sonra tamamen dibe çöküş başlıyor Sıdıka Hanım romanının özetinde yazmıştım size. Ama yine yıkılmadı ayakta kaldı.

Kızı Küçük’te annesi gibi çok mücadele etti, ama daha evliliğinin başında ilk hatasını yapıp, adet döneminde çok sancısı oluyor diye kocasının da onayını alarak yumurtalıklarını aldırdı. Ve ömrü boyunca çocuk hasreti çekti.

Sonra bütün sosyetenin, gözde terzisi oldu çok kazandı.Ve ilerleyen zamanda tıpkı babasının annesini aldattığı gibi, kocası da onu aldatmaya başladı.

Kardeşleri evlendi, hepsine yardımda bulundu, Atatürk’le tanıştı.Herkes tarafından sevildi.

Ama kendisini öyle bir son bekliyordu ki….Ben yazmayayım, siz okuyun en iyisi…

Çok güzel bir roman,acı bir hayat hikayesiydi.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Ata ve Latife Hanımefendi..Semra Topçu

256 sayfalık bu kitabı 3 hafta önce bitirdim, ancak yazmaya vaktim oldu. Daha öncede yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.