aykırı aşklar

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak..

Aykırı Aşklar..Naşide Gökbudak..

Merhaba , şu sıralar seri halde kitap okuyamıyorum maalesef. Bu kitaba da kasım ayında başladım, benimle Amerika’ya gidip geldi maalesef orada da okuyamadım ve tekrar Sinop’a geldiğimde bitirdim.Tamamen aykırı bir aşktı. Kitabı bitirinceye kadarda hep sonunda farklı anne veya babadan olduklarını okuyacağım diye devam ettim kitaba. Nedense bu hikayeden rahatsız oldum ama yine de bitirdim.

Kitabın arkasında yazanlar şöyle: Dört yapraklı yonca uğur getirir derler. Adı, kendisine şans yerine keder getiren gencecik bir kızdı Yonca. Çocukluğunda da, genç kızlığında da köyün gözdesiydi. Yurdunda yaşanan karışıklık; köyünü, ailesini ve kendisini talihsiz bir serüvene sürüklerken, onun asıl şanssızlığı aşka dair hissettikleriydi. Aşk, herkes için hayatı ve zamanı daha değerli hale getirirken, Yonca için baş etmesi güç bir savaşa dönüşecekti.

Aşk, insanlara bahşedilmiş en güzel duygu. Peki bu duygu, bazı insanlar için nasıl tersine dönebilir? Naşide Gökbudakın kaleminden, bir solukta okuyacaksınız.

diye yazıyor..

işte böyle iyi okumalar…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Ata ve Latife Hanımefendi..Semra Topçu

256 sayfalık bu kitabı 3 hafta önce bitirdim, ancak yazmaya vaktim oldu. Daha öncede yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.