Benim Havam…

 

Biliyorum birçoğunuz kızacak bana , ama ne yapayım yağmurla birlikte hava serinleyince benimde keyfim yerine geldi.. Bugün havanın etkisinden kendimi çok iyi hissettim ne işler yaptım ne işler, bir bilseniz.))))

Sabah 8.30 da Yalı Kahvesine eşimle kahvaltıya gittik. Ne alaka değil mi?Güzel havalar dururken yağmurda gittik.)))Simitimizi yedik , çayımızı içtik. Gördüğüm ortam çok şaşırtıcıydı. Sanki yağmur yağmıyor, sanki saat 11.00 suları beyler doluşmuş kimi okey oynuyor, kimi al papazı ver kızı yapıyordu. Şaşırdım kaldım.Bazılarının eşlerini tanıyorum, Allah Allah bu saatte nasıl gelmişler buraya diye düşündüm. Ama biz nasıl geldiysek onlarda öyle gelmiştir dedim.)))

sinop yalı kahvesi

Daha sonrada çarşıda ki işlerimi şemsiyeli olarak hallettim. Ooooohh serin serin pek güzeldi.

Havanın yağışlı olmasıyla birlikte ev kadını pozisyonuna girdim hemen.)))Biraz domates sosu, biraz deep freeze patlıcan, fasulye, bamya hazırlayıp koydum. Biber turşusu kurdum. Bunlar yetmedi akşama mantı açtım, hızımı alamadım, puf böreği yaptım.))))))))))))))Ay anlayamadım bunların hepsini aynı anda yemeyeceğim herhalde. Bu akşam birini yapmalı , diğerini de yarın akşama saklamalı.)))

Bakın gördünüz mü, bugün benim hamaratlığım tuttu. Neden…?Çünkü yağmur yağıyor hava serin…)))

Geçen akşam Liman Cafe’ye gittik. Arkadaşımın oğlu ve oğlumun arkadaşları orada gitar çalıyor ve biri de şarkı söylüyordu. Çok güzel vakit geçirdik. Güzel oluyor böyle tanıdık gençleri dinlemek.Haftanın 3 günü orada çalıyorlarmış. Gidip dinleyin, nostalji yaşayın..

DSC00214DSC00217

 

Bu arada uzun süreden beri ilk kez dün akşam yürüdük,iyi geldi. Bir güzel esiyordu, ılıman ılıman çok hoşuma gitti. Havalar böyle devam etsede bizde biraz yürüsek diye düşündüm.)))Kendi kendime gülüyorum şu anda.)))Havalar açsa da denize girsek derdim, şimdi havalar böyle kapalı olsada yürüsek diyorum…..Yok anacığım yoooook, bize iyilik yaramaz.))))

Neyse artık bugünlük işlerim bitti. Şimdi birde günlüğümü yayınlayıp , kitap ve gazetelerime kavuşayım.

Size gönlünüzce günler diliyoruum ve ben sizi seviyoruuuuuuuuum.)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.