Büyük Samsun Oteli..

 

Dün arkadaşımın kızının nikahı için, Samsun’a gittik.

Sabah saar 6.45 de yollardaydık. Saat 10.00da Yeşilyurt’ta indik. Personelle birlik de biz açtık mağazaları.)) Aşağı yukarı 1 senden fazla oldu belki de Yeşilyurt’a gitmeyeli. Cumartesi olmasına rağmen çok tenhaydı. Bazı mağazalar kapanmış, bazılarının yerine yenileri açılmış.Temizlikçi personel sayısı azalmış olmalı ki, lavobalar pisti. Yemek yenen masaların üstü çok geç temizleniyordu. Yani maalesef ben ce Yeşilyurt bitmiş artık.

Nikah saat 15.00 de Büyük Samsun Oteli’nin bahçesinde kıyılacaktı, o saate kadar Yeşilyurt’ta vakit geçirmeye çalıştık ve sonra da nikaha gittik.

Çok güzel bir nikah oldu, ben genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum.Darısı diğer bekarların başına diyelim.)))

DSC00153

Nikah sonrası Mecidiye ‘ye gidip biraz çay bahçesinde servis saatimize kadar oturduk.Ve akşam saat 20.30 da Sinop’taydık. Ama nasıl yorulmuşuz anlatamam.

Ya hani Sinop Samsun yolu kısalmıştı? Özel arabanla gidersen kısa oluyor. Ve birde Ulusoy’la gidersen kısa oluyormuş. Biz başka bir firmayla gittik, canımız çıktı.Dönüşte internet vardı, klima yoktu, güneşlikde inmediği için bayılacaktık nerdeyse.

Bir daha o firmayla zor giderim..

Neyse kazasız gidip geldik. Bugün pazar , malum her pazar olduğu gibi yine rüzgar var ve gündoğrusu..Olmasa şaşardım zaten.)))

Haydi Allah şaşırtmasın diyor, size de serin ve rüzgarsız günler diliyorum))))…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.