İrem Ebru Kuru

22 Kasım Sinop doğumlu. Atatürk Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Halen Ankara’da Ümitköy Anadolu Lisesi’nde İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. 

Hobilerinin arasında tiyatro, el sanatları, bahçe işleri, yüzme, web sitesi yapmak, kediler ve köpekler başta olmak üzere tüm hayvanlar ve onların bakımları ve özellikleri, yeni insanlarla tanışmak, yeni ülkeler gezmek ve kültürlerini öğrenmek, zengin Türk kültürünü dünyaya tanıtmak,  yurt dışına öğrenci götürmek, yurt dışından öğrenci ağırlamak, Avrupa Birliği ve uluslar arası  projeler ve yarışmalar da bulunmak hobileri arasındadır.

Şimdi diyorsunuz ki..Kim bu.?Neden, Nilgün, İrem Ebru Gürsoy’u bize tanıtıyor?Hemen açıklayayım efendim.Ebru benim yeğenim,ağabeyimin kızı. Kendisi gerçekten çok çalışkan, üretken, sevgi dolu, çalışmayı çok seven biri. Çok ta severim kendisini. Öyle güzel işlere imza atmıştır ki, sizde tanıdıkça onu sevecek, yazılarını merakla bekleyeceksiniz. Evet yazılarını dedim,çünkü bugün Ebru’yla karar aldık,artık o da benim web sitemde yazacak.Çok renkli kişiliği vardır,tıpkı halası))))))))Hani kendime pay çıkaracağım ya bende:)))))

Sevgili günlüğüm artık  daha da renklenecek.Sizlerde kendinizi bu renk curcunası içinde, daha çok mutlu hissedecek, günlüğümü zevkle takip edeceksiniz..Hepinize Ebruli, renkli günler diliyorum:))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

İZLANDA HALK HİYAKELERİ..Ebruli Sayfalar

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Yorum

  1. blank

    Gerçekten halası. Oğlan dayıya kız halaya çekermiş..Şartlar değişince farklılıklar ortaya çıksada, halasının kızı manşallah.
    Ödülü yeterince anlamadım ama ödül ödüldür, TEBRİKLER. Sinop kızları hep akıllı manşallah.Gençlerle gurur duyuyoruz.Daha nice güzel ödüllere sağlıkla Ebrucum.
    sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.