VOLKAN & KORHAN…


utku
Yükleyen ncabaci. – DiÄ�er müzik videolarına göz atın.
Bir sıcak günden daha merhaba..Öfleye pöfleye oturuyorum evde)))
Dün gece yine 2 düğüne gittim hemen anlatayım size. Zaten arkadaşlarımda merakla resimleri bekliyorlardır.)))
Dün gece 2 düğün aynı akşama rastlayınca, mecburen evden erken çıkmak durumunda kaldık. Düğünün biri Love Story’dey di. Habeş Kaptanın torunu evlendi.Gazeteci Halit Gümüş’ün kızı Esra’nın düğünüydü. Saat 20.10 da salondaydık. Davullar çalınıyordu. Love Story’i meğer Yılmaz Küçük ve arkadaşı işletiyormuş. Hem de, kendileri müziğini yapıyorlar çok sevindim.İyidir Yılmaz))).Kızı da 5 yaşında olmuş,zamana bak ne kadar çabuk geçmiş yine(((
Gelinle damadı tebrik edip mutluluklar diledik ,sonrada Habeş Kaptan’ın resmini çekip,tebrik edip ayrıldık düğünden..Allah uzun ,sağlıklı,mutlu yıllar nasip etsin genç çiftlerimize.
love storyHalit GümüşHabeş Kaptanvolkan&korhankır düğünüblankutku&ailesigüşcin tokmakblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Saat 21.25 gibide Akliman’daki kır düğünündeydik. Bu seferki de Volkan ve Korhan (ikizler)kardeşlerin sünnet düğünüydü.Daha önce kestirmişler,dün akşamda yemekli düğün yapmışlardı.Vallahi bahçede olmasına rağmen aşırı sıcaktı. Sivrisineklere karşıda önlem alınmış her masada sinek kovucular vardı))))
İkizlerin babası Sinop Belediye Konservatuvarının kanuncusu olunca ,ekibin çoğu da bizim camiadandı. Konservatuvar arkadaşlarımızla hasret giderdik. Gecenin süprizi Utku oldu.)))
Nuri ağbisi, Utku’nun sünnetinde çalmış, Utku’da Nuri Ağbisinin oğullarının sünnetinde şarkı söyledi. ))))Sağ olsun Utku gerçekten hatır,gönül bilen biri. Hiçte, kibarlığından efendiliğinden taviz vermedi.Çok saygılıydı.Onu çok seviyoruz.Allah yolunu açık etsin.Dün akşam yine birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.Bende sizler için videoya aldım, tam baştan alamadım, kusura bakmayın.))Dün akşam söz yazarı Levent Bektaş’ta düğündeydi ve güftesini yazdığı ‘Canım Efendim’ şarkısını Utku seslendirip ,hepimizi mest etti.Karikatürist Seyit Saatçi’de vardı.Ama sohbet edip pek konuşma durumumuz olmadı,başka karikatürist arkadaşları da varmış yanında, erken kalktı.
Eski Belediye başkanımız Ali Karagülle ve yeni belediye başkan yardımcımızda davetliler arasındaydı.
Saz heyetimiz harikaydı.)))Enstrümanlarını konuşturdular.Kemancımızın oğlu da büyümüşte org çalıyordu))))Yaaaa çocuklar siz hangi arada,hangi derede büyüyorsunuz?Bakmışsınız gün gelmiş, ben bu sitede, Volkan’la,Korhan’ın düğününü de anlatabilirim))))Uçuyor uçuyor yıllar,farkındasınız değil mi?
Sonra oynadık, oynadık,kurtlarımız döktük,konservatuvarın haziran yemeğinden beride böyle çok oynamamıştık)))İyi oldu birkaç ay bize yeter.))))
Gece saat 24.30da evdeydik.
Eveeeet……..Oya’yı ve Nuri’yi kutluyorum,hayırlı olsun ,Allah çocuklarının damatlıklarını da göstersin diyeyim.Gerçi Oya, pek oğlanları evlendirmeye taraftar değil ama,göreceğiz))))))))))))
En kötü gününüz, dün akşamki gibi güzel olsun….Sizleri seven dostlarınızda ,hep yanınızda olsun arkadaşlarım.
Ahh Zuhal ahhh. Bir eniştemi göremedim. ((Dün akşam Zuhal’in eşini arabada gördük,enişte yaaa,ne zaman senin yüzünü göreceğiz dedim,eskimesin diye göstermiyorum dedi.))))))Vallahi çok güldük,ama böyle giderse unatacağız enişteeeeeeeeee)))))
Aynur, bence gel sana da kır düğünü yapalım, organizasyon bana ait)))))))))))))))Masraflar senden tabiiii…Ama yok yaa, damattan alırım)))))))))))))))
Bebişim, nasıl oynadık dün akşam dimi ama)))))))))))))))İcramız, bu sene erken başlasa da bir an önce kavuşsak birbirimize)))))Beraberliğimizi özledim yaaaa((((((

Dönüşte Akliman yolunda birçok araba vardı ve hepside yabancı plaka.Sanırım yer bulamadıklarından veya serin olsun diye bazıları cadır kurmuş bazıları arabalarda,hamaklarda yatıyorlardı..
İşte böyle haberler)))Haydi iyi günleeeeeeeeeer)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.