Kızmayın Beyler…Lütfeeeeeen)))))Teşekkürler Nurgül..

Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve
vahşibir nehir çıktı. Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu.
Peki bunu nasıl başaracaklardı.
Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya dua etti.
Tanrım, lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver.
Pppppfffffuuuuuffffff….
Tanrı ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi.Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi. Ama, başarmıştı !!!!
Bunu gören ikinci erkek de Tanrıya dua etti:
Tanrım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver .
*Ppppppfffffuuuuffff…..
Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı…
Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üstüne çöktü ve
Tanrıya yalvardı. Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana
güç, araç ve zekayı   ver.
Ppppppfffffuuuuffff…..
Tanrı erkeği bir kadına dönüştürdü .
Kadın haritaya baktı…. Nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü Ve köprüden karşıya geçti.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Nutuk…M.Kemal Atatürk… Teşekkürler Nahide…..

Sn.Samet Demiralp tarafından görsel hale getirilen Atatürk’ümüzün NUTUK’unu sizlere gururla sunuyorum… Saygı ile… Nutuk Mustafa Kemal …

2 Yorum

  1. blank
    İsmail Tıngıroğlu

    bir çiftin üç evli kızı dolayısıyla da üç damadı varmış. kayınvalide hangi damadının kendisini daha cok sevdigini anlamak için test yapmaya karar vermiş. büyük damadıyla deniz kenarında yürürken kendini suya bırakıvermiş,”boğuluyorum,imdaat” diye bağırmış. bunu duyan damat atlamış suya, biraz uğraştıktan sonra cıkarmış kıyıya. Ertesi gün büyük damadın evinin önünde güzel bir araba (ford olabilir mesela 🙂 ) üzerinde bir not ve “beni bu kadar sevdigini bilmiyordum,kayınvaliden”
    Aradan birkaç hafta geçmiş, ortanca damat ile gitmişler bu kez deniz kenarına..yine atmış kendini suya..ortanca damat hemen atlamış,cıkarmıs kenara.. ertesi gün evinin önünde bi araba ( wolksvagen olsn bu da 🙂 ) üzerinde bir not :” beni bu kadar sevdigini bilmiyordum, kayınvaliden. güle güle bin arabaya”
    Aradan yine bir kaç hafta geçmiş.. bu kez küçük damat ile gitmişler aynı yere.. atmış kendini suya kayınvalide, bekliyor ki damat atlasın ve kurtarsın onu.. oralı bile olmamış. cenaze işleri helva dagıtımı misafirler fln gitmiş. ertesi gün küçük damadın evinin önünde son model süperlüks bi mercedes üzerinde de bir not : ” Beni bu kadar sevdigini bilmiyordum, bi ömür minnettarım. arabaya da güle güle bin, kayınpederin 🙂 kızmak yok ama :DD

  2. blank

    )))))))))))İsmail Bey niye kızayım,iyi yapmışsınız.Çokta güldüm .)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.