DUALAR KALICIDIR.TUNA KİREMİTÇİ.….

Tuna Kiremitçi’nin, Dualar Kalıcıdır  romanındaki en anlamlı söz buydu bence..Yaşlı bir kadınla, genç bir kızın hayatlarının kesiştiği noktada,yaptıkları sohbeti anlatıyor. Açık söylemem gerekirse de, öyle ahım şahım bir roman değildi bence. Ama okudum. Allah’tan 177 sayfaydı çabuk bitti.

Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz derler,belki siz böyle bir sohbeti okumak istersiniz ve beklide çok beğenirsiniz….Bu sizin tercihinizi gösterir, saygı duyarım. Ama ben pek beğenmedim, basit geldi.

Şimdi elimde bu akşam başlamayı düşündüğüm Khaled Hosseını’nin, Uçurtma Avcıları var. Çok güzel olduğunu duydum. Zaten 1000 Muhteşem Güneş’in devamıymış. İlkini çok beğenmiştim, bunu da beğenirim herhalde.440 sayfa.

Bu akşam hava yine çok güzeldi, yürüdük, Balıkçı Parkında oturduk. Ve dedik ki, 20 Aralık, biz hala parklarda oturabiliyoruz. ….Ya sahi, bu kış ne zaman gelecek???

İyi geceleeeeeeeer))))

Günün sözü:İyi seçilmiş kitapları okumak,geçmiş yüzyılların seçkin zekalarıyla önceden düzenlenmiş bir konuşmaya katılmak gibidir. (Descartes)

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

2 Yorum

  1. blank

    Merhaba,
    aslında tanışıyoruz ama ben blogunuz olduğunu bilmiyordum tesadüfen gördüm..
    Ve gerçekten çok hoş buldum, sevdiğim herşey var: Kitap, resim,fotoğraf,gezi..
    Bahsettiğiniz kitabı okumadım ama başlığı çok ilgi çekiciydi.
    teşekkürler böyle bir blog açtığın için ve Sinop’umuz için..
    sevgiler.. GÜL

  2. blank

    Teşekkür ederim,beğendiğinize sevindim)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.