Aşka Şeytan Karışır…Hande Altaylı..

Günaydıııııııııııııın…..

Pırıl pırıl,insanın içini kıpır kıpır kıpırdatan, kuş cıvıltılı, parlak güneşli..Güneş insanın içini henüz ısıtacak kadar sıcaklığını göstermese de, ruhunu aydınlatacak kadar parlak güzel…)))

Nasılsınız sevgili dostlar… Bir kez daha yazmadan yola çıkmayayım dedim.. Aslında en önemli nedenimde, 1yıldır izini sürdüğüm romanı, (en nihayet birkaç gün önce kütüphaneden elime geçince) hemen okuyup bitirdim ve size kısaca anlatayım istedim. Vallahi çok beğendim. Belki bazı kişilere abartılı gelebilir ama, ben hiç öyle bulmadım. Boşuna dememişler, insanoğlu çiğ süt emmiştir diye. İşte öyle bir kitap, okuduklarımızdan duyduklarımızdan (Allah’şükür yaşamadık) olmazsa diye bir şey yok yani..Daha beterleri bile oluyor.

Kitabın bir yerinde gülümsedim.)))Neden mi.?

Aslı’ya evlenme teklifinde bulunan Sinan’ın gözleri uçakta bir kadının bacaklarından ayrılmıyor. Bunu fark eden Aslı’da hava alanında başka bir adama hafifi bir bakış ve gülümseme atıyor. Bunu fark eden Sinan, o güzel bacaklı kızı unutup, devamlı Aslı’yı göz hapsine alıyor. ‘’Şu dünyada size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi karşınızdakine yapmanın sayısız yararı vardı ve gözlerine hâkim olamayan bir erkeğin ilacı da gözlerine hâkim olmayan bir kadındı. Sonuçta her ilişki bir rol paylaşımıydı ve rol dağılımı sırasında doğru davranmak çok önemliydi. Aslı biliyordu ki, ilişkilerde iyilik pek ödüllendirilen bir şey değildi ve şimdi kıskanan olmayı seçerse uzun yıllar bu rolü oynardı. O yüzden kıskanılan olmayı seçti ve bunun altını iyice çizmek için Sinan’ın görebileceği şekilde adamla bir kere daha göz göze geldi. Sinan’ın suratı iyice asıldığında görev tamamlanmıştı. Bundan sonra bir yere gittiklerinde, Sinan Bey çeşitli hanımların kıçlarına kilitlenmek yerine Aslı’nın bakışlarını takip etmekle meşgul olacaktı.’’diye yazıyor kitap..

Yani kim kaçarsa o kovalar hesabı. Baştan kim kimi önce kıskanırsa sanırım devamı da öyle geliyor.))))

Vallahi bulun okuyun diyorum. Hande Altay’lı nın ilk okuduğum kitabı Maraz’dı, şimdi de Şeytan Aşka Karışır’ı okudum. İkisini de beğendim. Hele bu çok daha güzeldi. Geçen gün Hande Altay’lı nın resmini gördüm gazetelerin birinde çok tatlı bir bayan. Yeni romanı da nisan ayında yayınlanacakmış. Daha da çok var. Fatih Altay’lı nın eşiymiş, ama hiç kocasının kanatları altına girmeyen, ön plana çıkarmayan bir bayan . Kendi kimliği ile ortada . Çok takdir ettiğim bir duruş. Ahh keşke bu görüşlerimi okusa da onunla da web sayfamda bir röportaj yapsam ne harika olurdu…Hande Altaylııııııııııı.Haydi duy sesimi..))))

Sevgili dostlar …Sizlerle tekrar inşallah İstanbul’dan görüşürüz. Hepiniz kendinize iyi bakın…Beni de özleyin ,tamam mı.????

Hoşcakalıııııııııın…))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

2 Yorum

  1. blank

    Okumaya fırsat bulamadığımız kitaplarla tanıştırdığın için teşekkürler.İnşallah İstanbul’da Çırağan okumalarına denk gelirsen misafirim olursun, hoşlanacağından eminim.Bu ay Zülfü Livaneli konuktu maalesef Londra’da olduğum için kaçırdım.Bir daha gelişlerini ona göre ayralrsın yazarım sana.

  2. blank

    Teşekkürler,inşallah bir gelişimde denk gelirse gideriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.