EPeKA Türkiye 1 Yaşında! Ebruli Sayfalar….

 

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları16 Mart 2012 tarihinde babam Oktay Kuru, annem Sevgi Kuru, çok sevdiğim kardeşim ve arkadaşım Ömür Saraç, çok sevdiğim ablam Gül Özcanoğlu, arkadaşlarım Dilek Yaşar ve Neslihan Gör ile birlikte EPeKa Slovenya’nın kardeşi olan EPeKa Türkiye’yi kurduk ve bugün ise EPeKa Türkiye tam bir yaşını doldurdu.

Son bir yılda EPeKA Türkiye’nin üye sayısı 32ye ulaşmış olup, bir çok projeye imza atmıştır. EPeKa Türkiye geçtiğimiz bir yıl boyunca aşağıdaki Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları’na başvuran kuruluş ve ortak olarak, eğitmen ve destek personeliyle her yaştan yerli ve yabancı toplam 97 kişiye yaygın eğitim hizmeti vermiştir. İşte projelerimiz:
“Welcome to Mix up Generations” Gençlik Eylem 1.1, 5 – 13 Temmuz 2012, Ulzburg, Almanya. Konu: Kültürlerarası Öğrenme
“SOS – Save Our Surroundings / Çevremizi Koruyalım” Gençlik Eylem 3.1 Gençlik Değişimi, 28 Ağustos – 5 Eylül 2012, Sinop, Türkiye. Konu: Nükleer santraller, şnorkel ve yelken eğitimi
“Effective Transmission / Etkili İletişim” Gençlik Eylem 3.1 Eğitim Kursu, 09 – 15 Eylül 2012, Ankara, Türkiye. Konu: İletişim becerileri
“International workshop about Migration in different generations” Grundtvig çalıştayı, 21 – 28 Ekim 2012, Viyana, Avusturya. Konu: Göçmenlik
“Focus On Ability / Yapabilmek Üzerine” Gençlik Eylem 3.1 Eğitim Kursu, 22 – 30 Ocak 2013, Ankara, Türkiye. Konu: Engellilerle çalışan gönüllülerin eğitimi
EPeKa Türkiye geçtiğimiz aralık ayında Avrupa Gönüllü Hizmeti çalışmalarını yapmak üzere gönderen ve ev sahipliği akreditasyonunu almış bulunmaktadır. Önümüzde eylül ayında derneğimiz Avrupa’dan gelecek olan gönüllü gençleri Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde hizmet vermek üzere ağırlayacaktır.
EPaKa Türkiye nisan ayından itibaren İngilizce kurslarına da başlayacaktır.
Maribor, Slovenya’da bulunan Scientific and Research Association for Art, Cultural Programmes and Technology EPEKA’nın kardeş organizasyonu olan Eğitim Programları ve Evrensel ve Kültürel Aktiviteler Derneği – EPEKA, daha fazla kişiye eğitim alanında hizmet vermeye devam edecektir.
İyi ki doğdun EPeKa Türkiye!

Ebru Kuru

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

İZLANDA HALK HİYAKELERİ..Ebruli Sayfalar

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

2 Yorum

  1. blank

    Nice güzel ve başarı dolu yıllara..

  2. blank

    Çok teşekkür ederim Gül 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.