Sustum…Ayla İZGİ şiiri

İyi akşamlar.

Bu akşam hard drive deki fotoğraflarımı karıştırırken elime konserlerimizin birinde okuduğum, bir Ayla İzgi şiiri geçti. Sesim biraz az çıkmış ama yinede paylaşmak istedim. Bu arada videoyu izlerken sahnede bir telaş göreceksiniz, onu da izah edeyim size.

Tam şiiri okuyorum, böyle konsantre olmuşum. Arkamda paaat diye bir ses duydum. Ama hiç bozuntuya vermeden şiirime devam ettim.Tabii ben arkama bakmadığım için göremiyordum,seyircide beni dinliyordu. Yalnız bu arada sahneye birileri çıktı, arka kapıdan geçtiler. Benim şiirim bitti, ardından şarkı söyleyecek arkadaşı anons ettim ve yerime geçtim. O arada öğrendim ki, yanımdaki arkadaş, hiç yemek yememiş ve birde topuklularla öyle ayakta 2 saat durunca bayılmış. Allah dan o konserde protokolde vali, belediye başkanı ve sağlık müdürü de vardı. Hemen ambulans gelmiş, ama önemli bir şey olmadığı için, arabada halletmişler.

Artık her konserimizde özellikle o arkadaşıma, topuklu giyme aç gelme diye tembih ediyorum.)))

Sizlere iyi dinletiler.


Sustum paylaşan: ncabaci

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Beni Güzel Hatırla..Okan Savcı

  7Mart ta ki konserimizde seslendirdiğim şiir. beni güzel hatırla şiir paylaşan: ncabaci

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.