Geldi ve gitti..

Epey olmuş yine yazmayalı. Geçtiğimiz hafta sonu oğlum geldi. Yine Cuma sabahı geldi, Pazar sabahı gitti. Bir gözüm gördü, bir gözüm görmedi sayılır. Cumartesi günü birlikte balığa çıktık, ama balık yoktu, havanın güzelliğinden faydalanıp dolaştık bizde. Hala teknemiz denizde olduğu için, böyle bir fırsat geçti elimize.

Denizden döndük, bu defada biraz arabayla dolaştık. Akliman tarafına gittik. Bu arada yılkı atı gördüm. Fazla yaklaşamadım, korktum.

sinopsinopsinopsinop

Sonra da döndük eve, Pazar günüde yolcu ettik kendisini.2 gün dediğin nedir ki, geçip gitti hemen.

yılkı atıaklimanakliman

Bu arada bir süredir evdeyim. Spora da, resmede gitmiyorum. Ara vermek istedim. Ama inanın evde durmak daha zormuş, 4 gündür resmin başına oturamadım. Öyle çabuk akşam oluyor ki, birde erken kalkıyorum saat 8.00 gibi buna rağmen… Evde spor yapıyorum gün aşırı.

Gerçekten ev kadını olmak çok zor, devamlı ev temizliği, yemek faslı derken gün bitiyor. Ortaya bir iş çıktığı da yok. Ben hergün diğer aktivitelerime giderken bu işlerim daha çabuk bitiyordu.

Neyse bir düzene koyabilirim sanıyorum. Hele günler biraz uzasın da.

İşte haberler bu kadar.

Hepinize Sinop’tan sevgilerimi yolluyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.