Kayıp Kızlar Adası…Jennıfer Mc Mahon..

Kitap okumaya devam ediyorum. Bu kitabı da Kütüphaneden ödünç almıştım. Üstünde New York Times Best Seller yazısını da görünce güzel bir kitap diye düşündüm. Arkasına da birçok yazar öyle güzel yorumlar yapmışlardı ki. Birde kapak fotoğrafı korkunç görünüyordu, ama umduğum gibi çıkmadı maalesef.

Birazcık son sayfalarda heyecanlanır gibi oldum, hepsi o. Ya aslında bunda en büyük etken, çok  iyi kitaplar okuyorsunuz, biraz iyiler vasat geliyor size bir süre sonra. Bu kitap da onlardan biri.

Rhonda ve  Lizzy  çocuklukları birlikte geçen çok samimi arkadaşlar. Lizzy’nin ağabeyi Peter’ı da Rhonda çok seviyor, aşık. Peter başkasıyla yaşıyor.

Ve bunların kasabasında önce Peter’ın babası kayboluyor, ardından bir süre sonra da Lizzy kayboluyor. Yıllar sonra da Rhonda benzin istasyonundan benzin alırken, orada bir çocuğun kaçırılışına şahit oluyor ve hiç birşey yapamıyor. Daha sonra etrafa yaptıkları duyurularla bu olayı aydınlatmak istiyorlar. Olaylar araştırmalar, burada yoğunlaşıyor.

Ve en son kaçırılma olayının peşinden, Lizzy ve Daniel’inde kaybolma olayını  araştırmak isteyen Rhonda’nın şüpheleri Peter’ın üstünde yoğunlaşıyor.

Amaaaaaaa , acaba sonra ne oluyor???? 291 sayfalık bu kitabı okursanız sonunu öğrenirsiniz))))Çok mükemmel olmasa da okunabilir.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.