2010 YILININ İLK KONSERİ….

Sayın valim,sayın belediye başkanım diye başladım söze….Sonra durdum,kelimeler boğazıma düğümlendi,yutkundum,derin nefes aldım ve çok değerli sanat sever dostlarımız diye devam ettim..Farkındaydım bana bakan meraklı bakışların…Ne oldu Nilgün’e diyorlardı…Hem de ilk başta…Ama konuşmama titreyen ses tonuyla devam ederek,13 gün önce aramızdan birini ,bir korist arkadaşımızı kaybettiğimizi söyleyip duygularımı açınça tabii seyircide anladı. İlhami Şen ‘siz konserimiz devam etti. Ama biz çok emindik ,dün gece o da bizim aramızdaydı.Tüm şarkılarımızı onun için söyledik.Ruhu şad olsun.((Buradan bir kez daha söylüyorum.SENİ SEVİYORUZ İLHAMİ ŞEN.Seni göremesekte, sen gönlümüzün taa içindesin. Daha sonra konserimiz normal seyirde devam etti. Sazendelerimiz mükemmeldi. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Korist ve solist arkadaşlarımada çok teşekkür ediyorum.Gerçekten büyük bir emek var işin içinde.Gecenin süprizi Utku Güdü’ydü. Utku’yu tanımayanlar için tanıtayım.Pop Star Alaturka yarışmasında Sinop umuzu çok güzel temsil etmiş ve 1. olup ev kazanmıştı. Ama evi ancak önümüzdeki ay alabileceğini söyledi.Kendisi Sinop’lu İlk müzik eğitimini Sinop Beldiye Konservatuvarında almış,sonrada İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümünü kazanmıştı.Şimdide TRTnin müzik programlarında çıkıyor.Hatta bu ayın 15de yine TRT müzik kanalında canlı yayına çıkacakmış.Akşam Sefasında da onu çok dinlemişizdir. Dün saat 12.00de salona gidip ufak bir ses denemesi yaptık, sonrada malum,kıyafet,kuaför faslı başladı.Akşamda saat 19.30da salondaydık.Ben tabii paparazilik yaparak birçok resim çektim yine.Ve ilk kez bu akşam yeni aldığım ses kayıt çihazımı denedik. Gerçekten çok güzel çekmiş. İlk fırsatta sizlerle paylaşacağım.(Bu arada biraz önce http://sinoptasabah.blogcu.com/ kanalımda tekrar yayınladım) Yine güzel bir geceydi .Dün akşam belediye başkanımızın huzurunda bir kez daha salonumuzun çok küçük olduğunu vurguladım.Gerçekten biz konserlerimizi eşden ,dosttan gizli yapıyoruz.Düşünsenize bir altın günü arkadaşlarıma söylesem hepsi gelmek isteyecek,ama yer yok.Dolayısıyla bize büyük konser salonu gerekli.Üstelik Sinop kültürel etkinlikleri bol olan bir yerdir ama maalesef salonumuz yeterli değil. Sonuçta güzel bir konserdi. Ve ben şu nu hep söylerim.Bu tür yerlere gelip emek harcayan,çalışan,emekli,ev hanımı kim olursa olsun,büyük bir özveri ve sevdikleri için geliyorlar.O nun için hepsini saygıyla karşılıyorum ve herkesi kutluyorum. Şimdi sizlerle resimleri paylaşacağım ve eğer becerebilirsem,ses kayıtlarınıda vermeye çalışacağım.Gecemiz videoya çekildi ama henüz elimize ulaşmadıUlaştığında sizinle paylaşacağım.Şimdilik iyi geceler.
Neslihan ve eşiEşim ve benGenc müzisyenlerimizleBeni izlemeye gelen ,bizim kızlar))Konuk sanatcımız Utku GüdüSinop Belediye Başkanı Baki Ergül,konuşmalarını yapıyor.Konser sona erdi,tebrikleri kabul ediyoruz.blankblankblankKonsere çıkmadan önce kulisteyiz.Şefimiz Orhan Yılmaz ve bendeniz.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.