Haberler ve Aktiviteler……………

İyi geceler…

Yağmurlu Sinop’um dan hepinize iyi geceler diliyorum. Hava çok güzel derken dün akşamdan beri bir yağmur bastırdı,oooo maşallah. Her yer sulanmıştır. Sel olmasında, tarlalar sulansın, kuraklık gitsin…

Konserimizden sonra yazma fırsatım olmadı. Konser haziran sonunda olmuştu, 1 Temmuzda da biz Irmak Cafe’ye gittik arkadaşlarımla. Birlikte olmak güzeldi. Ortam da güzeldi. Aslına bakarsanız kahvaltıya gitmek hiç bana göre bir şey değil. Sevmiyorum kahvaltıyı. Çünkü çok çeşit oluyor. Canın kalıyor , yemek istiyorsun. Ve sonra da gelsin kilolar. Benim kahvaltıda tercihim, domates, biber , salatalık, peynir, zeytin ve yumurta. İşte ne güzel sağlıklı bir kahvaltı olur bunları yersem, değil mi ama?

blank

Kahvaltı sonrası da Kiraz Tepe evlerinin denizinde, 1 saat kadar yüzdük, güzeldi. Akşam üzeride 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı vardı, Sinop’ta yapılan etkinlikleri izledik. Çok iyiydi de, yalnız denizdeki teknelere çok kızdım. Yağlı direk yapılıyor, tam dibine gidiyor koca tekne. Kendi görsün diğerleri önemli değil. Diğer taraftan jetski ye binmiş 2 kişi acaip tehlikeli sürüşler yapıyorlar ve onları da deniz polisi ve sahil güvenlik izliyor. Gerçekten jetski az kalsın bir tekneye çarpıyordu, son anda kendileri devrildi de kaza yapmaktan kurtuldular.

blank

blank

Teknelerin tehlikeli sürüşleri dışında her şey güzeldi.

5 temmuzda da konser sonrası yemeğimizi verdik Sky Yelken Kulüpte. Güzel bir konserin ardından, tabii yemeği de hak etmiştik. Bizim solistlerimiz de o gece birkaç şarkı okudular, ama mikrofon fazla iyi olmadığından devamı gelmedi..

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Bunun dışında oyunlar, danslar ve sohbetlerle geceyi sonlandırdık.

Pazartesi günü Dizdaroğlu Köyüne, arkadaşım Ersin’in doğum gününü kutlamaya gittik. Ellerine sağlık her şey çok güzeldi. Arkadaşıma nice nice güzel, sağlıklı yıllar diliyorum.

blank

blank

Bu arada denize de gidiyorum. Bayağı yandığımı söylüyor arkadaşlar. Aslında güneşlenmek için hiç yatmıyorum güneşin altında . Yüzerken yanıyorum ben. Birde deniz suyu sıcaklığı o kadar çok ki (Karadeniz’e göre), denizden çıkınca üşüyorum rüzgarın etkisiyle. Ama yine de yüzmeye devam.

blank

blank

Bugünde resim grubu arkadaşımın doğum gününü kutladık. Aslında planımız, Beach Party yapmaktı. Hatta çiçekli kıyafetler giyecektik, maalesef havanın azizliğine uğradık. Beach de değil, kutlamayı evde yaptı arkadaşım. Sezerciğim de çok güzel hazırlanmıştı. Arkadaşımın erken doğum gününü kutluyor,sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.Sohbet harikaydı.

blank

blank

blank

 

blank

blank

Bu arada yarın da Tarihi Sinop Cezaevi’nde Ümit Besen ve Pamela konseri vardı, biletlerimi almıştım. Hava şartlarından konser başka bir tarihe ertelendi,bilgilerinize….

blank

Haziran sonunda Sinop Belediye Konservatuvarı T.S.M. Konserinde 2 şiir okumuştum. Birini sağolsun konservatuvar arkadaşım Somer video olarak hazırlamış sizlerle paylaşmak istedim. Alttaki linki tıklarsanız, şiirimin videosunu izleyebilirsiniz. Okuduğum şiir Nuri Can’a aitti. Neyi ile bana eşlik eden Özgür Çavdar’a da çok teşekkür ediyorum.

blank

 

Haberler böyle bende…Sizde ne var ne yok.

Ha birde dün Orman Kampına gittik arkadaşla. Artık Vip Cafe tarafından almıyorlar ormana. Oradan çıkıp Yuvam yoluna sapıyorsunuz ve Yuvamın yokuşuna gelmeden bir önceki kapı, Orman Kampı’na giriş kapısı olmuş.Eğer Orman Müdürlüğünün personeli veya apartta kalanlardansanız arabanızı içeri alıyorlar, ama diğerleri dışarı park etmek zorunda. Giriş 5 tl, şezlong 5 tl, şemsiye 5 tl, çay 1 tl, soyunma kabini 1tl. Lokantası da açılmış, mesela  ev köftesi 25tl, çorba 6 tl gibi. Başka şeylerde var. En geç akşam 20.00 de kapanıyor bilginize….

blank

Epey bilgi verdim, haydi artık fotoğrafları yayınlayıp yatayım…

İyi geceler…

 

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.