3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra Canan arkadaşım eşini kaybetti. İkisi de peş peşe geldi. Ve çok çok üzüldük tabii.

Mekanları cennet olsun Türkan ve Attilla arkadaşımızın. Ailelerine de sabırlar diliyorum.

Sonra da ben bir öksürük olayım mı…Ama ne öksürük, ev sallanıyor. Hemen gittim aile hekimine alerji öksürüğü dedi. Ahh ahhh neden olduğunu kesin bilsem. Normalde eşimin yaptığı maket teknelerin tozu etkiliyordu, bu defa ne etkiledi bilemedim. Çünkü ilk kez böylesine rastladım. Birde 2 şubatta konserimiz vardı, öksüre öksüre nasıl yapacağım diye iyice streslendim. Doktor burun damlası ve alerji hapı verdi. Geçmezse gidersin K.B.B. veya göğüs hastalıkları doktoruna dedi. Ben şimdi ikisinden de randevu aldım, sırayla gideceğim. Tam geçmedi. Dün akşam balkon camı ve yatak odasının kapısı açık yattım. Uzun süreden beri ilk kez öksürmeden uyumuşum. Ama gündüz yine öksürdüm.

2 şubat Cuma akşamı konserimiz vardı. İlk kez belediyeden anons yapılıp halka duyuruldu konser. Biletli olmadığı içinde erken gelen, oturdu. Hal böyle olunca ben yakınlarıma söylemedim bu defa, erken gelip oturan çıkmazdı içlerinden.

İyi de oldu, izleyici kitlemiz farklıydı bu defa. Her yer doluydu, ayakta da çok izleyen vardı.

blankblankblankblankblankblank

Herzaman ki gibi güzel geçti. Şarkılarımızda, saz heyetimiz de, korist ve solistlerde iyiydi. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ve özelliklede bizi izlemeye gelen sanat sever dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Gerçekten artık çok uzun zaman olmuş ben konservatuvara geleli. Etrafıma baktım, birkaç hocamız ve ben eskiyim. Diğerleri hep yeni. Bir de Tülin arkadaşım vardı eskilerden, o da bu konsere çıkmadı. Kısmet olsa da şu yeni yapılan Kültür Merkezinde bir konser verip, sunuculuk yapsam ve ardından da jübilemi yapsam çok iyi olacak.

Konserimizin sahne arkası da, önü kadar güzel ve hareketliydi. Bol bol fotoğraf çektik. Bende olanları yayınlayacağım. Diğerleri elimize ulaştıkça artık.

Bir konserimizin daha sonuna gelmiş olduk yine. Şimdi hazırlıklarımız bahar konseri için devam ediyor. Kısmetse o da 27 haziranda, bayram sonrası yani.

Size birde güzel haberim var. Sakarya Caddesinde bulunan,’’Cadde Veteriner Kliniği’’de, hayvan barınağı için  bir torba köpek maması alana, 1 kitap hediye ediyorlar. Kitaplarda bayağı güzel. Baktıklarımdan birçoğu yeni romanlardı.

blankblankblankblankblank

 

Sizlerde barınaktaki hayvanlara yardım etmek isterseniz, Cadde Veteriner Kliniğinden mama alıp, kitabınıza kavuşur veya okuduğunuz kitapları oraya vererek bağışta bulunabilirsiniz. Şimdi den teşekkürler. Ha birde 3 tane kedi vardı, sahiplenmeyi bekleyen. Tabii ücretsiz.Eğer kedi sahiplenmeyi düşünüyorsanız, Cadde Veteriner Kliniğine bir uğrayın derim.

Zeytin Dalı Harekatına katılan tüm askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, ailelerine Allah sabır versin. Çok zor durum çook. Allah’ım inşallah başka şehit haberleri gelmez.

Şimdilik iyi geceler sizlere. Görüşürüz.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.