SİNOP Belediye Konservatuvarı T.S.M. 2019 Konseri…

Yine bir tatlı heyecanı geride bıraktık. Cumartesi akşamı H.E.M. konserimizi gerçekleştirdik.

Çok güzel bir konser oldu. Aldığımız duyumlar hep olumluydu.

Aynı gece Sinop’ta Sefa Doğanay’ın performansı vardı Kültür Müdürlüğünde. Benimde belki fazla kalabalık olmaz diye aklımdan geçmişti. Ama yanılmışım,gerçekten çok kalabalıktı. Enteresan olanda üst katta ve alt katta yer bulamayan izleyicilerimizin, salonun yan tarafında ayakta izlemeleri oldu.Dedim ki içimden, bu izleyiciler yorulup yarım saat sonra giderler, ama inanır mısınız konser sonuna kadar beklediler. Tüm izleyicilerimize birkez daha buradan teşekkür ediyor , iyi ki varsınız diyorum.

blank
by Hamdi Gökçen

blank

Bu kalabalığın başka bir sebebi de, önceden konserlerimiz biletliydi.Ücreti hiç mühim bir şey değildi. Ama hepimiz bu biletleri arkadaşlarımız ve ailemiz için aldığımızdan ve önden de 2 sıra protokole ayrıldığı için, dışarıdan kimselere haber vermeyip bizbize bir konser yapıyorduk.Duyduklarında çok gelmek isteyen oluyordu ,fakat bilet yoktu. Ama şimdi biletsiz ve anonsta yapılınca H.E.M. salonu yeterli gelmiyor.Bilgilerinize sunayım istedim.

Bu defa şefimiz, Nuri Karagülle Hocamızdı. Şefimiz,saz heyetimiz, korist, solist arkadaşlarımla birlikte başarılı bir konser gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu oluşumu sağlayan Sinop Belediyesine ve bizleri destekleyen ailelerimize de çok teşekkür ederiz.

blank

 

blank

blank

blank

 

blank

blank

blank

Konser sonunda belediye başkanımız ve yardımcısı Rahmi Balfidan sahneye gelip şefimize, bana ve tüm saz heyeti ile koristlerimize ve bazı izleyicilerimize çiçek verdiler. Başkanımızın, resmi olarak bulunduğu T.S.M. için son konseri olduğundan, anlamlı bir konuşma yaptı ve hepimize övgüler yağdırdı. Sağolsun zaten her konserimizde bizlere övgü dolu sözler söylemiştir. Gelecek yaşantısında başkanımıza ve yardımcısına başarı ve sağlıklı yıllar dilerim.Sinop’ta olduğu sürece yollarımız hep kesişecektir.10 yıllık çalışma sürecinde gösterdiği başarılı çalışmalar içinde, teşekkür ediyorum kendilerine. Şimdi merakla, Sinop Belediyesinin yeni başkanının kim olacağını beklemekteyiz. Seçilecek kişinin Sinop için başarılı çalışmalar yapmasını ve her yıl daha ileriye taşımasını ümit ediyorum.

Bu çalışmaları arasında,  programlarında, konservatuvarımızıda göz ardı etmeyip, her türlü olanağı sağlayıp, daha ileriye, daha kaliteye ve teknolojiye doğru götürmeleri en büyük arzum.(Birde artık kaloriferimiz olsa çok iyi olur)

Sırası gelmişken yine belirtmek isterim ki, bu isteğimde en büyük etken, 3 saate yakın süren programımızda ayakta izleyen dinleyicilerimizi rahat ettirmek, daha konforlu ortamda izlemelerini ve gün geçtikçe büyüyen ekibimizin daha geniş bir sahnede icralarını sergiliye bilmeleri için, Kültür Müdürlüğü salonunda, konserimizi gerçekleştirmemizi sağlamaları , ses düzenimizi yapacak, yönetecek bir görevliyi bulup, getirmeleri olacaktır. Bir misal verecek olursam Kültür Müdürlüğünün T.H.M. korosu için Samsun’dan gelen Tone master , o gece ses düzeninde, büyük başarı gösterdi ve çok güzel bir konser gerçekleştirdiler, bizde de neden olmasın?Eminim belediyemiz bu konuda bizlere ve izleyicilerimize yardımcı olacaktır.

İçimden geçenleri yazdım, sizlerle  paylaştım.

Yine o geceye gelirsek…. Sahne arkasında da büyük keyif yaşadık, bol bol fotoğraf çektirdik arkadaşlarımızla.Tahmin ettiğiniz gibi sahne arkası benim özçekimlerim, sahne önü ise Sinop Belediyesinin çekimleri. Şimdilik fotoğraflarla yetinin CD çekimi elime ulaştığında, konserimizi de izleme fırsatı vereceğim yine buradan sizlere.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

 

 

Şimdilik iyi geceler diyor, diğer konserlerimizde buluşmak üzere kendinize iyi bakın diyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.