Sera Hatun….Hümeyra Kaya..

Evde ki kitaplarımın çoğu bitmişti,artık yeni kitaplar lazımdı bana. Ben de kütüphaneye gidip yeni birkaç kitap seçeyim dedim. Biliyorsunuz  üst üste birkaç cinayet kitabı okuyunca, artık değişik konularda kitaplar okumanın zamanı geldi dedim.

Ve 2 kitap seçtim ,ama birini 25 sayfa okudum hiç sarmayınca kendini boşuna sıkma Nilgün diğerine geç dedim.

Ve Sera Hatun’u okumaya başladım. 229 sayfalık bir roman. Masal kitabı okuyorum gibi geldi nedense, tam bir Family Book. Hani aile filmleri olurya bu da aile romanı gibiydi.Okunabilirbir kitap.Sade ve rahat okunabilir.Kitabın arkasında yazanlar şöyle:

O, içimizden biri, bir kadın, bir anne, bir eş, bir sevgili… Bergüzar Hatun’un gerçek bir Prensese dönüşümü ve sonrası…
Dersim olayları ile başlayan, Elazığ’da şekillenen, şehir şehir gezdikten sonra İzmir’de bir süreliğine nefes alan, sonra Almanya’dan Irak’a kadar uzanan klasik bir öykünün post modern bir sürgün hikâyesine dönüştüğü bir macera…
Toplumsal değerlerin parçaladığı aşk, sadakat ve karşılıksız sevgilere de tanık olacağınız, zaman zaman tebessüm ettirirken ama aynı zamanda da düşündüren bir dram…
Bir solukta okuyacağınız kitabın, son kelimesi bile, onu bitirdiğinize sizi ikna etmeye yetmeyecek…

Kitabın sonu umduğunuz gibi bitmiyor, benden söylemesi…

İyi okumalar.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.