Beyaz Ev’de Kahvaltımız…

Biraz yazılarımın sırası karıştı.Daha önce yazmam gereken bu yazı ertelendi ister istemez. Neyse şimdi yazsam ne olurki…Nasıl olsa hepsi geçmişte kaldı.

Okulumuz tatil olmadan önce resim grubu arkadaşlarımızla sözleştik bir sabah kahvaltıya Beyaz Eve gidelim diye. Ve öylede yaptık. 30 Ocakta, sözleştiğimiz gibi, saat 10.00 da oradaydık. Ben birgün önce oranın işletme sahibi, Saim arkadaşımıza rezervasyon yaptırmıştım.

O gün havada, havamızda pek güzeldi. Birde okullar tatil olduğu için  1o gündür görüşememiştik, özlemişiz birbirimizi hasret giderdik.

blank

blank

blank

 

Kahvaltısı Beyaz evin herzaman çok güzeldir, gidenler bilir.O sabahta yine herzaman ki gibi,çok güzeldi.Üzümlü nokul, katlama serviside yaptılar.Patates kızartması, sigara böreği,sahanda yumurta zaten vardı.Değişik cevizli bir helva vardı.Diğerleride bildiklerimiz artık hepsini ayrı ayrı yazmayayım. Herşey çok güzel ve temizdi. Zaten buranın özelliği, mutfağının kapısında, girilmez yazısının üstünde, büyük çizik vardır,onun yerine ‘’Mutfağa Girilir’’ yazar.Bu da tertemiz olduğunun kanıtı.

Bize alt taraftaki salonu  hazırlatmıştı ve bizde sohbetimizi rahat rahat yaptık, bol bol fotoğraf çektik,selfi yaptık. Çok güzel bir 3 saat geçirdik.Ve hatta haftada 2 gece canlı müzik varmış, bir gecede  yemeğe gidelim diye kararlaştırdık.

blank

blank blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

O gün kıyafetim yürüyüşe müsait olsa, şehre inanın yürürdüm. Öyle güzel bir hava vardı.

Bu hafta okullarımız açıldı, tam hasret bitti derken, bu defada benim mutfak işim çıktı. Geçen sene banyomuzu yaptırmıştık şimdide sıra mutfağa geldi dedik. 10 günde hepsi biter dedi ustalar , bizde onlara güvenip giriştik bu işe. Aslında ben eşime 16 şubattan sonra yaptıralım ,konser stresi bitsin dedim ama o, biter o zamana kadar dedi.Bitecekte inşallah.

Şimdi evin heryeri heryerde oturuyoruz.Çok kötü toz oldu. Neyse bende de maşallah bir rahatlık var, oturuyorum. Aferin demek istiyorum kendimeJ))

Yer ustası 1 gün geç başladığı için, iş şimdilik  1 gün sarktı.İnşallah 1 günle biter. Şimdilik iyi gidiyor.

Bende haberler şimdilik bu kadar , haydi iyi akşamlar sizlere.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.