Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sinop’ta…

Hepinize iyi akşamlar…Yine geç kaldım günlüğümü yazmaya biliyorum)))Tabii tahmin edersiniz ki,yine maalesef çiftlik işi.Ben Hanım Ağa’yımya.Kocaman çiftliğim var(((Ay ne ise şu farm villeden bahsetmeyelim asabım bozuluyor((((

Bu gün Sinop’ta hava günlük güneşlik görünüyordu sabahtan. Ama evden tabii, bende buna kanıp dışarı üstüm biraz ince çıkmışım, dondum dondum inanın.Buz tuttum.Ne rüzgar anlatamam. Sinop’lu olanlar bilir karayel uçuruyordu vallahi.Ve ben bugün odada nöbetçiydim 10.30 gibi evden çıktım.Baktım yollar bomboş tertemiz.Kedi bile geçmiyordu))Sonra caddeye doğru ilerledikçe polisler artmaya başladı.Belediye anonsları filan, Sayın Gül’ün geleceğini bildiyordu. Biliyordum geleceğini de,saatini bilmiyordum.Aman bir baktım benim şehrim ak pak olmuş))))

Kırmızı halılar serilmiş, gazeteciler doluşmuş.EE ebende durur muyum başladım resim çekmeye.Pazardan gelen bir kadında soruyor ,kızım sende mi gazetecisin diye)))İçimden ben fahri gazeteciyim demek geçti.Ne ise caddenin resimlerini çeke çeke odaya gittim.Bir daha böyle caddeyi zor görürüm diye düşünüyordum)))Sonra baktım arka deniz coşmuş. Ama ne coşmuş anlatamam. Karadeniz şaha kalkmış, Dedim ki birde denizin şu halini görsün bloguma bakanlar. Resim çekiyorum ama uçacağım.Ahhh diyorum içimden ,kıymetimi bilin sizler için ne fedakarlıklara katlanıyorum))))Bir yandan da boynum ,kulağım buz tutuyor.Ne ise uçmadan odaya geldim.1saat sonra öğrendim ki Cumhurbaşkanımız gelmiş,dediler ki her yeri tutmuşlardır geçemeyiz.Bende öğlen yemeğine bir arkadaşa davetliydim.AA dedim ben o zaman çıkayım hem Cumhurbaşkanımızın resmini de çekerim diye düşündüm,çıktım. Baktım meydanda valiliğin önünde çok az kişi toplanmış.Polisler onlardan 3 kat fazla. Ne ise bir sorunla karşılaşmadım arkadaşıma gittim ve balkonundan da Cumhurbaşkan ımızı beklemeye ve kendisini gördüğümde de resmini çekmeye başladım. Çok az kişi vardı. Üstelik saat 12.00 yi gösteriyordu devlet daireleri yemek paydosuna çıktığı halde kimse durup bakmadı, herkes gitti vallahi.Televizyonlarda gördüğünüz kalabalık ,yakın çekimdendi. Ben doğruyu söylüyorum zaten resimlere bakınca anlayacaksınızda. Arkadaşlarımla dedik ki eyvah eyvah kimsede izlemeye gelmemiş,bizlere kızıp hemen nükleer santrali kuracak,siz buna müstehaksınız diyecek dedik)

Ama kendisi çok centilmendi. Valiliğin sol tarafından inip, arabasına bindi ve kendisini sağ tarafta bekleyen birkaç kişiyle de sohbet için inip, konuştu.Bu arada benimle de göz göze geldi)))))

İşte izlenimlerim böyle. Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunun açılışından dönerken, korumalarını görecektiniz..Görünüş harikaydı.Korumaların hepsi giden arabaların kapılarından dışarı çıkmış vaziyetteydiler.Birkaç jip, önde arkada..Amerikan filimlerini anımsatıyordu.

Akşam üzeri eve dönerken üzüldüğüm bir şey oldu yalnız sizlerle de paylaşmak istiyorum ,yanlışsam söyleyin lütfen.

Açılışı yapılan spor salonu turuncu ve lacivert balonlarla süslenmişti. Ki bu A.K.P renkleriydi,halbuki Cumhurbaşkanımız bizim ülkemizin Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı.Bu balonların kırmızı beyaz olması gerekmezmiydi?Kimler bu rengi seçmişse ben hiç doğru bulmadım((((

Hepinize iyi geceler.

Not:Sıcak bir gelişme, Başbakanımıza İspanya’da ayakkabı fırlatmışlar….Gelişmeleri Tv den izleyebilirsiniz.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.