Hırçın Karadeniz…

Bugün hava sabahtan nasıl güzel görünüyordu anlatamam. Günlük güneşlikti.Bende erkenden işlerim vardı çıktım dışarı.Aman Allah’ım o da ne , nasıl soğuk anlatamam.İliklerime kadar dondum.İşimin yarısını halledip doğruca minibüsle eve geldim.Öğleden sonra bir arkadaşımıza ziyarete gidecek,sonrada yürüyüş yapacaktık,bu sefer tedbirli davranıp üstüme en kalın montumu aldım.Bu seferde yolda montumun önünü açmak durumunda kaldım.)))Arkadaşıma gittik ki,,ooo annesini balkona çıkarmış ,oturuyorlarmış.Bizde balkona oturduk.Dayanamadım hemen güzel Sinop’umuzu videoya çektim.Bakın bugün saat 14.00de Sinop böyleydi işte)))

Sonrada saat 15.00 gibi yürüyüşe çıktık.O da ne???Aman Allah’ım hava bir değişti,bir değişti.Sis bastı,rüzgar çıktı.Donuyoruz soğuktan.Arkadaşım kapişonunu örttü,ben onun şapkasını taktım, Kürklü yakamı çektim başıma kadar öyle yürüdük.Dönüşte birde baktık Romantik İsmail oooo yatmış koltuklarının üstüne..Bir keyif bir keyif…Dünya yansa umurunda değil gibi görünüyordu.Vallahi gıptada ettik))))Öyle ya..şimdi,yalıda olsan, bu keyfi yaşayamazsın vallahi))))Maşallah Allah nazarlardan korusun)))
Size bir şey diyeyim mi?
Bu Karadenize hiç güven olmaz. Bir günde, bırak bir günü,1 saatte bu kadar mı hava değişir. Hırçın Karadeniz, yaptı yapacağını yine)))
Olsun…Yakışıyor…Ben çok seviyorum))))
Huysuz ve tatlı kadın şarkısını hatırlatıyor bana))))
Not:Nasıl çekmişim bugünkü videoyu ama?)))))Öğreniyorum,öğreniyooooooor)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Nilgün hanım
    Sinop ile ilgili hatıralarımıza muhteşem bir anı daha eklediniz.Teşekkür ederiz.23 Mart ta çektiğiniz video ile ailemize yaşattığınız mutluluğu anlatmak cidden çok zor. Fakat şu kadarını söyleyebiliriz ki bizim Sinop’ta tam 10 sene içinde büyük bir mutlulukla yaşadığımız yuvamızın yan komşusundan yaptığınız çekim bizi çok eski günlere götürdü ve yıllarca keyifle seyrettiğimiz o muhteşem Sinop Liman ve Mendirek manzarası yeniden hayat buldu.
    Sinop günlerimiz ve dostluklarımız bizim için çok özel ve sizin kadar olmasak bile Sinop aşkımız hiç bitmedi.
    Lütfen sitenizi daha da geliştirin ve bizi bu güzelliklerden mahrum bırakmayın.Yeni ve daha detaylı Sinop görüntülerini ve haberlerini merakla bekliyoruz.Tekrar teşekkürler.

  2. blank

    )))Merhaba…
    En çok beni mutlu edende,Sinop’lu olmayıp,Sinop’u , gerçek bir Sinop’lu gibi seven dostlarımızın olması.)))
    Sevginiz hiç eksilmesin. Bende gücümün yettiğince sizlere yazmaya,Sinop’u anlatmaya devam edeceğim.Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.