İSTANBUL’DAN SEVGİLER HEPİNİZE…

Bu gun Sinop’un yagisli havasindan sonra, istanbul’un gulen yuzu pek hosumuza gitti. Ya su ucak varya, muthis rahatlik.Sabah uykunu aliyorsun, kahvaltini yapiyorsun.Oglen yemegi saatinde ucaktasin, yemegini yiyorsun ,daha agzini silerken Istanbul’dasin.Ne rahatlik anlatamam.Verdikleri yemekte tam diyet yemegi, sanki listeyi benim diyetisyenim hazirlamis)))Icinde yalnizca tatlisi fazlaydi. Simdi tatildeyimya yine arada kesin kaciririm.Halbuki ne guzelde vermeye baslamistim((((Buradaki butun tanidiklarim cok zayiflamis buldular beni))))Eeee 6 kilo fena sayilmaz degil mi?))) Bugun ucaga bindigimde kabin gorevlisine ucaktan resim cekebilirmiyim diye sordum,evet dedi.Cok sevindim ve cektim.Ama malesef yerimiz tam kanat ustundeydide ,her tarafi goremedim.Ama yinede guzeldi. Bugun gelir gelmez hemen yemek pisirdim. Sonra da Sariyere dogru yuruduk.Hava nasil guzel anlatamam.Bazi kisiler kisa kollu t-shirtle geziyordu.Bizde bir cay bahcesine gidip oturduk.
blankblankblankblankblank

Yine ben resimler cektim tabii. Aksamda cocuklarla hasret giderdik. Ayy simdi yine bir uykum geldi anlatamam,gozlerimden uyku akiyor… Su yazimi yayinlayip hemen yatacagim.Yarin yine sanirim 7.30 cikacagiz.Uyumam lazim.Iyi geceler…Arkasi yariiiiiiiiiiiin))))

Not:Bu arada noktalama isaretlerini, yalnis kullanildigimi dusunmeyin, cunku klavyemde turkce karakterler yok((((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.