SİNOP’TAN SEVGİLER SAYGILAR)))

Şu anda keyfim yerinde))))Ya Farmville ‘de 2. evi almıştım ama çok eksiklerim vardı, facebook’a bir yazdım ihtiyaç listemi ilk 2dakikada hepsi tamamlandı))))))))

Boşuna dememişler Allah ev yapanla, evlenene yardım edermiş diye)))Şimdi diyorum ki acaba 3. evi de alsam mı?))))))

Şaka bir yana artık çiftlik oyununu eskisi kadar oynamıyorum. Aldığım ürünlerde3-4 günlük oluyor. Böylece web siteme daha çok zaman harcıyorum. Artık bağımlılığından kurtuldum çok şükür)))

Düne inat bugün o kadar güzel hava vardı ki anlatamam.Günlük güneşlik.Hiç rüzgar yok,sanki yazdan kalmış bir gündü.Önce yürüyüş diye çıktık,baktık hava çok güzel haydi dedik tekneyle dolaşalım.. Özlemişiz ya. Pıtı pıtı çıkan o motorun sesini, yandan geçen teknelerin etkisiyle bir o tarafa, bir bu tarafa sallanmayı)))))))

Bende öyle bir anlattım ki, sanki senelerdir  Kalahari Çölündeydim de yeni geldim)))))))blankblankblank

Ne bileyim, ben Sinop’u acaip seviyorum.Hani web sayfamın başında Sinop Aşığı yazıyor ya,vallahi öyle aşığım aşık Sinop’a.

Bu Pazar yine, sakin  Karadeniz’in üstünde,  Sinop Yelken ve İhtisas Külübü nün optimistcileri de  tekneleriyle denize açılmışlardı, bir kelebek misali denizin üstünde duruyorlardı.Sanırım rüzgarın olmayışı çalışmalarını engellemişti.Ya da bilimiyorum biz geç çıkmıştık, belki de dersleri bittiğinde ,gördüm onları. Ama görüntüleri muhteşemdi.

Bugün biraz üzüldüm ama(((Neden mi? Denizin içi poşet doluydu.Olmaz böyle bir şey yani…Bu kadarına da …………Ne ise yazmayayım.(((Zaten gecen yaz iki kez pervaneye birinde ip takıldı,birinde poşet dalgıç tutup ta kurtulmuştuk.Bugünde dedik böyle bir şey olursa yandık. Hatta ben bir ara öne geçip eşime sağ yap, sol yap diyeyim diye oturdum ama ,öyle güzel görünüyordu ki çevre, denizin pırıltısı, pıtı pıtı giden kayıklar, bahçeler tarafındaki yemyeşil ağaçlar, denizin üstünde bazen batıp çıkan, bazen dans eden karabataklar,uçuşan martılar……ah ahhhh Sinop ahhh. Tabii etrafı seyretmekten ve resim çekmekten,muavinlik yapamadım))))

Ama bir şey daha var. Kaç ay oldu denize açılmayalı bilmiyorum ama, Ada tarafı çok daha betonlaşmış gibi geldi((((Vallahi,bakın resimlere size de öyle gelmiyor mu?

Of  yaaa, neler oluyor Sinop’uma(((

Yakında nükleer santral, termik santral de kurulursa gördüğünüz bu Sinop resimleri anılarda kalacak o zaman(((Çocuklarınıza,torunlarınıza bu çektiğimiz resimleri gösterip bir zamanlaaaar…………..diye anlatmaya başlarız Sinop’u.((((

Ayyy güzel şeyler yazacaktım, yine gerçeklerden kaçamadım((((

Ama bügün Sinop çok güzeldi, çooook…

Videolarda ekledim ama çok amatörce oldu. Hatalarımı biliyorum,bir dahaki sefere öyle hızlı hızlı dolaştırmayacağım söz))) Ama ne yapalım her şeyin bir acemiliği oluyor. Zamanla onu da çözerim.Sonrada derim ki ehh Nilgün, ayıp yani bunları da nasıl çekip yüklemişsin))))

Şimdi kuzguna yavrusu iyi görünüyor)))

Uzaktaki dostlar …… Bu resimler  ve videolar sizin için.Hasretiniz dinermiii, yoksa burnunuzda daha mı çok tüter Sinop  bilemem..)))

Haydi iyi geceleeeeeeeer)))Ben biraz tarih çalışacağım))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.