TRT FM LOGOLU..

Merhaba…Saat 24.00 olmadan hemen günün özetini yazıp çıkayım.Yine yorgunluktan geberiyorum(((.Yarın kısmetse İstanbul’a gidiyoruz. Çocukları bir görelim dedik. Bu arada da bir şeyler hazırlayınca ,bayağı yoruldum tabii.Bütün gün koşuşturdum anlıyacağınız. Kızımda diyor ki anne ütüm birikti,gelince ütüler misin?)))

Annelik bu olsa demek)))Öyle ya Allah rahmet eylesin benim annemde her işime yardım ederdi(((

Bakın bugün ne oldu hemen anlatıp yatayım. Bugün börek hazırlıyorken, (ne yaptığımı söylemesem çatlarım)),bir yandan da  Trt Fm ‘i dinliyordum.Sunucu şimdi yarışmamız başlıyor dedi ve soruyu sordu.Soru,içinde RESİM kelimesi geçen bir şarkı ismi söyleyeceksiniz dedi.Ve telefon numaralarını verdi. Birde mail adresi verdi. Düşündüm, hemen aklıma Levent Bektaş’ın  sözlerini yazdığı,Rahmetli Ziya Taşkent’in bestelediği şarkı geldi.

Dün akşam elime bir resmin geçti,

Uzun uzun baktım, okşadım sevdim,

Aradan bir değil, dört mevsim geçti,

Gel artık geriye seni özledim..

Verdikleri telefon numarasını arıyorum ama düşürmek mümkün değil, bu seferde mail atayım dedim.Ve mail yolladım.Sonra şefimi aradım ona da sordum başka ne var diye ,o da iki tane daha söyledi.Onları da yolladım))))

15 dakika sonra ütü yapıyorum ve hem de yine radyoyu dinliyorum.Şimdi yarışmanın sonucunu açıklıyorum dedi sunucu.Ve Sinop’tan S.Nilgün Cabacı

Trt fm logolu radyomuzu kazandı dedi))))))))

Ben elimde ütü, bir çığlık attım)))))))))Çok sevindim tabii.Hemen arkadaşlarıma haber verdim.Sonra tekrar teşekkür ederim diye mail attım.Ama henüz mailime cevap gelmedi,telefonla da aramadılar.Çünkü kendilerinde adresim yok.Ama aralar sanırım.Bilemem vallahi onlar benim ismimi anons ettilerse,ben kazandım ve isterim)))))))))))))

Çok sevindim çoooook, artık benim de,Trt fm Logolu, nostaljik görünümlü bir radyom olacak))))Beraber dinleriz )))

İyi geceler.

Not:Yarın yazarsam size, İstanbul’dan yazarım artık. İstanbul’dan vereceğim haberleri de merak ediyorsanız web sayfamı her gün ziyaret ediniz efendim))))))))))Tekrar görüşünceye kadar kendinize iyi bakın….

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.