Dersimiz Atatürk….

Yine saat 24.00 oldu…Ancak vakit bulabildim yazmaya..Nasıl yorgunum anlatamam.Bazılarınızda diyordur ki, azıcık otur da ,dinlen))))

Ya yorgunluğumun esas sebebi gezmek değil. En başta beynim yorgun. Kafam çok meşgul. Yapmam gereken birçok şey var. Biliyorsunuz İstanbul’dan mobilya almıştım büyük olasılık ayın 20 sinde gelecek. Onlar gelmeden önce odanın yerlerinin yapılması ve boyanın bitmesi lazım. Dolayısıyla usta işim var.Ne ise ustayı buldum Perşembe günü gelecek.3 gün içinde hazır olur dedi. Tabii bu arada odayı boşaltmam gerek bir sürü ıvır zıvır çıktı. Nereye koyacağım derdi de tabii((((Eski eşyaları annemin evine götüreceğim, dün kadın tuttum.  Saat 11 .00de geldi.15.30 da da çocuğu ağlıyormuş,durmamış çağırdılar.Haydi buyur…Yarım kalsın istemedim ben temizledim mi geriye kalan yerleri.Akşamda misafirim vardı, düşünün işte yorgunluğumu.Bugünde biraz yürüdük eşimle. Ceza evi’nin altına yine tekneler çekilmiş bakım yapıyorlardı. Gün doğrusuda bayağı kuvvetli esiyordu. İskelede askeri gemiler vardı. Sanırım dünde halka açıktı ama ben işten bir yere bakamadım. Bugünde dolap boşalt çamaşır yıka, akşam oldu.
blankblankblank

Arkadaşlarla da sözleşmiştik, Dersimiz Atatürk’e gittik. Ayıptır söylemesi

yorgunluktan ilk bölümde uyumuşum((((Çok üzüldüm ,Nilgün dedim aç gözlerini de 2. bölümü bari izle.Ne ise 2. yarıda uyumadım.Çok güzeldi Atamızı anlatıyordu.Turgut Özakman’nın dı.Özellikle tüm çocuklarımızın görmesi gereken bir film.

Oradan da Kara İnci’nin yerine yeni açılan cafeye gittik ama düşünün yorgunluktan resim çekmek aklıma gelmedi vallahi. İsmini de şu anda hatırlayamıyorum, kusura bakmayın ne olur(((Yalnız çok güzeldi, mis gibi çay içtik. Bir günde kahvaltıya gideceğiz. Çay 750kuruştu. Çok ucuz geldi.

Yani gördüğünüz gibi yorgunluk stres,böyle karışınca, iyi olmuyor,kafamı toplayamıyorum((((

Şimdi 10 mayısta sunuculuğum var,6 mayısta rehberlik işim olacak büyük olasılıkla, tabii bu karışık ortamda hepsi bana stres olarak dönüyor(((((

Aslında daha çokta zamanım var, stres yapmamam lazım,değil mi?

Ne ise şimdilik yazdıklarımı yayınlayıp yatayım, yine yorucu bir gün beni bekliyor…

İyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.