NE GÜNDÜ AMA….

Sabah 10.30 da arkadaşımla buluşup önce Seyit Bilal Türbesine gittik. Dualar okuduk,tespih çektik, namaz kıldık. Arkadaşlarım içinde dua ettim..Allah gönüllerindeki muratlarını versin diye.)) Allah’ı ma bir kez daha teşekkür ettim, bizi son geçirdiğimiz kazada koruduğu için.Ruhumuzu rahatlattık, geldik.

Sonra biliyorsunuz dün,  Polis Teşkilatının 165 kuruluş yıl dönümüydü. Bizde Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak,bugün İl Emniyet Müdürüne, günlerini kutlamak için gittik.Orada birkaç kişiyi daha ziyaret ettik.
Kutlama bitti, bu seferde bizim altın kızlarla Strada Cafe’de buluşacaktık, oraya gittim. Oturduk yeni çıkmış harika pastalarından yedik)))Şimdi yedik değince sizde sanacaksınız ki bir koca dilim pasta yedim. Yok vallahi, ucundan azıcık yedim))))Rejime devam az ama öz gidiyoruz))))
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Oturmadan kalktık, akşam konservatuvar gecesiydi, yemek yiyip konservatuvara gittim.Şefimizin 5 nisan doğum günüydü,ona sürpriz bir doğum günü partisi yaptık. Şarkılarımızda bu konserde bir başka güzel, şarkılar söyledik,resimler çektirdik, icra bitti.Ama haydi dedik şimdide Barınak Cafe’ye gidelim. Zuhal’in karnı açmış pizza istedi, ben sadece sütlü kahve,birkaç fındık ve leblebi ve azıcık pizza tattım. Haa bu arada yine minik bir parça doğum günü pastası yedim((((

Offf off bak yazınca meydana çıktı bugün çok kaçamak yapmışım(((Şimdi diyetisyenim Yasemin Hanım okuyacak bunu..Ne kızacak bana içinden((((

Ama napayım her zaman doğum günü olmuyor ki)))))

Ayyy vallahi çok yorulmuşum..Resimleri yükleyip yatayım.Yarın yine çok işim var…Haydi iyi geceleeeeeeeeer))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

3 haftada neler oldu…..

3 hafta olmuş yazmayalı..Çok kötü geçti bu defa. Önce eski konservatuvar arkadaşımız Türkan’ı kaybettik, sonra …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.